wiciu1gNew Rookie2 months agojd ea naprawiliscie blad i juz mnie nie wyrzuca. a kiedy naprawicie lagi ktore zaczynaja sie od drugiej polowy?
g3tconnectNew Rookie2 months agonie naprawia beda pisac jedynie rozwiazania które nic nie dają i usuwać komentarze
Featured PlacesFC 26 Problemy techniczne Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 19 minutes ago1,022 Posts
FC 26 Problemy techniczne Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 19 minutes ago1,022 Posts
Community HighlightsProblemy z kontrolerem: Kompletny poradnik dla graczaPoradnik Techniczny ⚠🔧🧰 EA SPORTS FC™ 26Rozwiązanie problemu ze spadkiem fps dla osób mających sterowniki AMD lub NVIDIA[PC] Rozwiązania najczęstszych błędów gry na dzień 9.10.2026 -
Recent DiscussionsSPADKI FPS Mam taki problem, gdy wchodzę do gry w menu mam 120 klatek, wejdę tylko do gry np szybki mecz i spadają mi do 5, czasami zagram normalnie mecz na 120 klatkach, a później po wyjściu do menu spada mi d...10 FPS Witam, gram na PC i jak wchodzę w jakikolwiek tryb w fc 26 to mam około 9 fps i nic się z tym nie da zrobić. Jakieś rady? Notoryczne lagi w meczach online. Serdeczna załogo EA, przesyłam Wam w załączniku mój DxDiag ponieważ mam problemy z lagami od ostatniej aktualizacji. Trochę mnie to denerwuje, że nie mogę grać w moją ulubioną grę. Wydałem pieniądze ...Nagłe Spadki FPS Cześć mam taki problem że w trakcie meczy online przy stałych fragmentach gry jest chwilowy lecz mocny spadek FPS. A w przerwie meczu FPS spadają praktycznie do zera i gra staje sie całkowicie nie gr...Crash czesc mam taki problem ze nie moge grac na jezyku polskim poniewaz jak wlaczam mecz to automatycznie wywala mnie do pulpitu a jak wezme angielski to mecz sie wlacza ale jak juz sie skonczy to tez mni...