wiciu1gNew Rookie7 months agojd ea naprawiliscie blad i juz mnie nie wyrzuca. a kiedy naprawicie lagi ktore zaczynaja sie od drugiej polowy?
g3tconnectNew Rookie7 months agonie naprawia beda pisac jedynie rozwiazania które nic nie dają i usuwać komentarze
Recent DiscussionsFC 26 nie uruchamia się po aktualizacji Windows 11 25H2 Cześć, Po aktualizacji do Windows 11 25H2 (26200.6899) EA SPORTS FC 26 nie uruchamia się. EA AntiCheat zamyka się kilka sekund po starcie gry. Próbowałem: - reinstalacji gry, - reinstal...Usunięcie danych z chmury EA dla gry EA FC 26 Cześć. W jaki sposób lub z kim mogę się skontakować aby usunąć moje dane dla gry EA FC 26 z chmury EA? Mój problem: W grze EA FC 26 na PC przez EA App z padem Xbox Elite Series 2 po zmianie ustawi...Losowe crashe w trakcie meczu FC 26 - brak komunikatu błędu Gram na: GTX 1050 Tigra kupiona na Steam Na początku wszystko działa normalnie — mecz się ładuje, intro (rozgrzewka, stadion) działa bez problemu, sama rozgrywka też jest płynna. Miałem wcześni...Wyrzucenie z gry Co chwilę wyrzuca z gry menu działa jak na Atari bym grał 30 lat temu Problem z ultimate team Przez 25 min czekałem na odpowiedź żeby ut zaczeło działać ale po 25 minutach czekania nadal był ekran ładowania mam ten problem od kąd zakupiłem fc 26