wiciu1gNew Rookie5 months agojd ea naprawiliscie blad i juz mnie nie wyrzuca. a kiedy naprawicie lagi ktore zaczynaja sie od drugiej polowy?
g3tconnectNew Rookie5 months agonie naprawia beda pisac jedynie rozwiazania które nic nie dają i usuwać komentarze
Featured PlacesFC 26 Problemy techniczne Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 8 hours ago1,393 Posts
FC 26 Problemy techniczne Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 8 hours ago1,393 Posts
Community HighlightsProblemy z kontrolerem: Kompletny poradnik dla graczaPoradnik Techniczny ⚠🔧🧰 EA SPORTS FC™ 26Rozwiązanie problemu ze spadkiem fps dla osób mających sterowniki AMD lub NVIDIA[PC] Rozwiązania najczęstszych błędów gry na dzień 9.10.2026 -
Recent DiscussionsGra wyłącza się w środku meczu bez żadnego powodu i żadnego komunikatu Kupiłem grę przedwczoraj i od momentu zakupienia nie mogę grać ani meczy ultimate team(poza rushem z jakiegoś powodu) oraz meczy w karierze menedżera oraz piłkarskiej. Próbowałem zmniejszać ustawieni...Serdeczne gratulacje działających serwerów w grze za 300 złotych. Człowiek ma do skończenia jedną ewolucję, żeby rozpocząć drugą (kończy się o 19.00). Próbuje zagrać w cudowną grę serwowaną przez EA. Dwa razy wywala go z meczu, boi serwery nie działają, chociaż int...Rozłączanie podczas gry Od czasu zakończenia dzisiejszych prac konserwacyjnych EA podczas grania meczów rozłącza mnie z UT z informacją o zerwanym połączeniu, a po zalogowaniu wita mnie komunikat o konsekwencjach rozłączeni...Kto naprawi serwery ? Jak nie dźwięk to teraz serwery razłączają się w trakcie gry i mecze wygrane przegrywam walkowerem . Przez to straciłem punkty oraz dwa mecze w Squad Battles i jeszcze wmówiono mi że to moja wina , a...Problem z odpaleniem EA 26 Cześć, kupiłem dziś EA 26 i po instalcji gdy chce odpalić grę po kilkunastu sekundach sama się zamyka, nie ma żadnych komunikatów, kompletnie nic. Chwile się łąduje i koniec. Liczę na jakieś podpowi...