Forum Discussion
Aktualizacja - nadal nie da się grac online. W środę zastosowałem się wskazówek z tematu poniżej i podziałało to na jeden wieczór, udało się wbić najniższa rangę w jakiejś wysokiej dywizji. Dziś chciałem zagrac FC i w pierwszym meczu od pierwszej minuty kosmiczne opóźnienie.
EA_Kuba EA_Kalina - czy was na prawdę nie obowiązują żadne przepisy kodeksu cywilnego? Wykupiłem abonament ea play pro żeby mieć pełen dostęp do FC26, wczesny dostep i wszystkie bonusy aby rywalizować na równi z innymi, a efekt jest taki że zamiast wczesnego dostępu mam miesiąc w plecy przez brak możliwości grania. Jeśli to nie jest wada produktu, to co nią jest? Przecież nawet jeśli jutro to naprawicie (co jak wiemy się nie wydarzy) to nie mam już możliwości równej gry z innymi. Piękny Alba jest teraz w SBC, jako fan Barcy bym go sobie zrobil, no ale za co skoro nie moge odbierać nagród gdyż.... NIE DA SIE GRAĆ.
Ponownie, po raz 5 chyba proszę o zwrot środków. W ramach rękojmi można:
-wymienić towar na nowy - co w tym przypadku jak wiemy nic nie zmieni. Produkt cyfrowy jest wadliwy, nie da się wymienić
-usunięcia wady, np. poprzez naprawę towaru - o co prosiłem już z 15x, na forach zgłaszają to tysiące osób i jako sprzedawca nie jesteście w stanie usunąć wady.
- obniżenia jego ceny - UT to podstawowy tryb gry dla mnie, brak możlwości rywalizowania online redukuje wartośc produktu prawie, że do zera, ale ok - jestem otwarty na propozycję.
- zwrotu ceny poprzez odstąpienie od umowy - O TO WNIOSKUJE.
https://forums.ea.com/discussions/fc-26-technical-issues-pl/op%C3%B3%C5%BAnienie-w-grze-/12765961-
Featured Places
FC 26 Problemy techniczne
Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 2 minutes agoCommunity Highlights
- EA_Pulsar3 months ago
Community Manager