Zeuseky
1 month agoNew Novice
Lagi
Gra jest po prostu niegrywalna, nie wiem ile my jako wasze community musimy jeszcze zgłoszeń wysłać żebyście cokolwiek z tym zrobili. Zdecydowanie większa część graczy na PC niepotrzebnie traci nerwy...
Okej no czyli widze ze mamy ten sam problem. U siebie próbowałem jakieś pierdoły robić ze zmianami rozdzielczości przed meczem, zmniejszać skalę renderowania ale wcale nie pomogło za każdym razem. Ta gra jest po prostu tragicznie zoptymalizowana a my zmieniając milion razy ustawienia nic nie zdziałamy. Tu jest mocny patch albo aktualizacja potrzebna. A najlepsze że odpowiedzi czy EA nad tym pracuje nie można się doprosić
Czego innego się spodziewać po EA, oni są pierwsi jeżeli chodzi o zdzieranie pieniędzy i r*chanie swojej społeczności. Mam wrażenie że z każdą wersją gry zamiast rozwijać się to oni cofają się w rozwoju. Nie pozostaje nic jak nie odpalać tej gry i zainteresować się innymi tytułami. Najlepsze w tym wszystkim jest to, że darmowy odpowiednik EA FC którego można znaleźć na steamie ma 3 krotnie lepszą optymalizację jak i zakładam że tak samo przewyższają poziomem support EA. A teraz wiadomość dla wielmożnego EA - w d*pe wsadźcie sobie ankiety dotyczące optymalizacji i wrażeń z gry jeżeli kompletnie nic z tym nie robicie.