Forum Discussion

Dudzio1's avatar
Dudzio1
New Rookie
16 days ago

Mniej niż 10 fpsów w drugiej połowie meczu lub nawet na początku...

Teraz to już jest przesada... chce zagrać squad battles nabić punkty i zrobić zadania i nie mogę, bo mimo tego, że prowadzę w pierwszej połowie, to raptem magicznie jest przerwa i już widzę, że się zlagowało wszystko i wchodzę w drugą połowę i mam mniej niż 10 fpsów, wszystko jest opóźnione tak, że nie da się nic zrobić i bot ze mną wygrywa, już pomijając fakt, że w tej edycji bot na klasie światowej jest tak ciężki do pokonania, że to jest niesamowite, nigdy tak nie było, bota na klasie światowej pokonywało się po kilka goli do zera... ta gra to dno totalne... co mam grać każdy mecz na zawodowcu i strzelać ile się da w pierwszej połowie i liczyć, że w drugiej połowie bot nie nadrobi wyniku? Śmiech na sali... Sytuacja z przed chwili, specjalnie biorę poziom "zawodowiec", wygrywam bez problemu pierwszą połowę, jest przerwa, wznawiam mecz na drugą połowę, oczywiście wszystko zlagowane i jeszcze do tego mnie wyrzuciło z meczu, że niby utraciłem połączenie, gdzie nawet mnie nie wywaliło z serwerów, cały czas internet działał, wchodze spowrotem do gry i juz 0 pkt przy danym meczu i nie mogę tego poprawić, mecz uznany za walkower nie z mojej winy, dzięki EA... super firma... NAPRAWCIE WRESZCZE TE FPSY... OD POCZĄTKU GRY LUDZIE NA PC MAJĄ Z TYM PROBLEMY I DALEJ NIC NIE ZROBILIŚCIE, A WRĘCZ JEST JESZCZE GORZEJ...

No RepliesBe the first to reply

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 7 hours ago
986 Posts