Forum Discussion

ziapka21's avatar
ziapka21
New Scout
24 days ago

nie możność zrobienia składu

W UT nie mogę prosto stworzyć składu bo jak daję pozycję to zamiast tej pozycji pokazuje się brak pozycji i muszę sam tą pozycją nacisnąć zamiast automatycznego pokazania odpowiedniej pozycji czy możecie to dodać 

8 Replies

• nie wiem który to plik online Pro mam swój profil , składy 1, aktualizacja składów UT1 ,Skład mecz day i aktualizacja zasobów dodatku 1

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    19 days ago

Nie usuwaj plików Online Pro oraz tych z nazwą „Kariera” ani „Autozapis Kariera” – jeśli nie masz tych plików, oznacza to, że np. nie grasz w Karierę i nie masz postępów w tym trybie. Pozostałe pliki możesz bezpiecznie usunąć, gra utworzy je ponownie przy następnym uruchomieniu.

• ziapka21's avatar
    ziapka21
    New Scout
    19 days ago

no mam 18 zapisów z kariery ale nie wiem czy Online Pro to nie składy 1, aktualizacja składów UT1 ,Skład mecz day i aktualizacja zasobów dodatku 1 bo nie mam takiego pliku zapisanego ale jedna rzecz przecież jak usuniesz Ustawienia osobiste 1 to i tak kariery ci usunie 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    19 days ago

Jeśli nie masz pliku „Online Pro”, możesz przejść do kolejnych kroków.

Usunięcie pliku „Ustawienia osobiste” spowoduje reset postępów w grach treningowych oraz własnych ustawień sterowania, ale nie usuwa zapisów Kariery.

Daj też znać, czy udało Ci się w międzyczasie sprawdzić działanie WBS z poziomu Web App lub Companion.

• ziapka21's avatar
    ziapka21
    New Scout
    19 days ago

na apce pokazuje mi pozycję wziąłem N i jest zaznaczona N i ŚP to zaznaczone jest ŚP

• ziapka21's avatar
    ziapka21
    New Scout
    18 days ago

usunąłem pliki zrobiłem co mówisz i nie działa dalej pozycje się nie pojawiają

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    18 days ago

Dzięki za potwierdzenie i sprawdzenie poprzednich kroków. Dobra wiadomość jest taka, że nasze zespoły już badają ten problem i pracują nad poprawką.

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 54 minutes ago
1,328 Posts