Forum Discussion

5 Replies

• Nie odpiszą, a nawet jeśli to zrobią to bana nie cofną. Przerabiane już 3 edycje temu, nawet list pisałem do Polskiego oddziału.

• SmoKePaF97's avatar
    SmoKePaF97
    Seasoned Newcomer
    5 months ago

Nie ma to jak ban za „przekazywanie środków” mając na rynku transferowym nabite lekko ponad 100k (z kart z paczek).

• Ja dostałem bana za robienie sbc o zimowego Roberto Firmino. SBC było mnóstwo i kilka kart kupiłem po przepłaconej cenie, ze zmęczenia juz bardziej. Zostało to potraktowane jako transfer coinsów :)

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 months ago

Hej SmoKePaF97​ 

Rozumiem, że zgłoszenie dotyczące blokady lub zawieszenia konta zostało już wysłane do odpowiedniego zespołu. Rozpatrzenie takiej sprawy może potrwać kilka dni, ale możesz w każdej chwili sprawdzić jej status na stronie: https://help.ea.com/en/help-my-cases/

Chcę też zaznaczyć, że tu na forum nie jesteśmy w stanie sprawdzić twojego konta, aby potwierdzić co dokładnie się stało. 

Pamiętaj: nie twórz wątków i wpisów na temat swojego bana ani nie proś znajomych, by pisali o tym za ciebie. Omawianie działań moderacji jest niezgodne z naszymi zasadami i w rezultacie może spowodować przedłużenie twojego bana, a nawet wpędzić twoich znajomych w kłopoty.

Żródło: Zasady i wytyczne Forums EA

• SmoKePaF97's avatar
    SmoKePaF97
    Seasoned Newcomer
    5 months ago

Staracie się odpowiadać w przeciągu doby. Minęło 10 dób. Według informacji na mailu blokada miała trwać tydzień. Tydzień upłynął blokada nadal aktywna.

Wątek ma na celu zrozumienie na jakiej podstawie są wdrażane blokady oraz zrozumienie dlaczego nie ma ku temu żadnych dowodów. 

Wydajemy na wasze produkty nasze ciężko zarobione pieniądze a jesteśmy traktowani przedmiotowo.

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 14 minutes ago
1,372 Posts