Forum Discussion

Sadybiaczek's avatar
Sadybiaczek
Seasoned Newcomer
9 days ago

Nowy tryb klasyczne drużyny (PlayStation)

Po wejściu w tryb klasycznych drużyn w szybkim meczu nie wyświetla mi się żadna drużyna, a z posta na Facebooku z oficjalnego kanału widziałem, że są i nie wiem czy to obopólny błąd po nowej aktualizacji czy coś nie tak jest u mnie. Da się to jakoś naprawić?

4 Replies

• Kaczmar900's avatar
    Kaczmar900
    Seasoned Newcomer
    8 days ago

Zostawiłem dokładnie taki sam wpis Błędy po nowej aktualizacji | EA Forums - 12979878  2 dni temu i co? Nikt nie odpisał co dalej. Zero zainteresowania ze strony technicznej od EA. Usunąć ostatnią aktualizację i wgrać jeszcze raz? I właśnie czy problem dotyczy wszyskich osób czy np osób które kupiły wersje cyfrową lub tylko tych, którzy kupili ją na ostatniej super promocji ;) 

• Kaczmar900's avatar
    Kaczmar900
    Seasoned Newcomer
    8 days ago

Nie chodzi o „klasyczną 11”.  Na Twoim zdjęciu jesteś w trybie „Klasyczny mecz”. Weszła nowa aktualizacja, która daje 2 trybu szybkiego meczu:

1. klasyczny mecz
    2. klasyczne drużyny  i to tu jest problem

Podejrzyj sobie w zdj z linku w moim wcześniejszym wpisie 

• Najwyraźniej problem jest na konsolach. W wersji na pc wszystko jest tak jak trzeba.

Próbowałeś usunąć i pobrać na nowo składy?

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 2 hours ago
979 Posts