Pad nie działa grając online - część 2
Witam,
Chciałbym już zapytać czy dałoby radę coś z tym zrobić. Zastosowałem się do każdych poleceń na PAŃSTWA STRONIE i jasne na chwilkę pomaga, ale potem jest znowu to samo i piłkarze reaguję z opóźnieniem w stosunku do ruchów na padzie. Poprzednio gdy ustawiałem VSync na 33% i skalowanie na 83 to było to grywalne, jedynie po stałych fragmentach gry był problem, ale po chwili znikał. Posiadam pada Xbox One, który jest podłączony na kablu. Z każdą rozgrywką z innym graczem online tak się dzieje oprócz trybu Rush.
Teraz po aktualizacji jest o wiele gorzej. Próbowałem już naprawdę wszystkiego, mój laptop (w załączniku plik dxdiagg) powinien wystarczyć na niskie wymagania, więc naprawdę już składam ręce i się poddaje. Odnośnie początku poprzedniego zdania eksperymentowałem z FPS'ami, Vsync, dynamicznym skalowaniem, Hz, w oknie w ramce, na pełny ekran - no dosłownie wszystkiego.
Proszę mi powiedzieć co mam zrobić. Dobrze, że kupiłem karnet, a nie całą grę, ale proszę Państwa obudźcie się i wymyślcie coś, bo naprawdę jest ciężko czerpać przyjemność z tej gry, jeśli większość czasu siedzi się w ustawieniach i poddaje mecze w Sezonach...
Pozdrawiam