Forum Discussion

kollo009's avatar
kollo009
Seasoned Newcomer
3 months ago

PAD PS4 NIE DZIAŁA W FC26 PC na EA PLAY PRO

Witam,

Mam problem z FC 26, mianowicie PAD OD PS4  nie chce działać w ogóle w FC26 na PC. Próbowałem wszystkich możliwych opcji od zmiany FPS i HZ po dodawanie gry do biblioteki steam ale nadal nie działa. W komputerze widnieje że jest podłączony, testowałem w innych grach i działa. Dodam że mam FC26 na EA PLAY APP( nie na steam).  

Czy możecie coś z tym zrobić, i naprawić ten problem bo to jest nie uczciwe wobec graczy, potwierdzacie że z roku na rok jest coraz gorzej a FeedBack graczy was nie obchodzi....

.....

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Hej kollo009​ 

Wypróbuj kilka kroków, ale najpierw upewnij się, że sterowniki karty graficznej oraz oprogramowanie (firmware) kontrolera są aktualne. 

• usuń Ustawienia osobiste i wyłącz grę 
    • odłącz zbędne urządzenia USB (np. drugi pad, ładowarka, kierownica) 
    • podłącz pad za pomocą kabla (sprawdź różne porty USB) 
    •  skorzystaj ze Steam Input 
    • przy ponownym uruchomieniu gry wykorzystaj tylko pad do zatwierdzania menu; nie zmieniaj nazwy pliku Ustawienia osobiste 

W przypadku utrzymujących się problemów, nasz zespół chciałby zebrać dodatkowe informacje. Proszę wypełnij ankietę, którą zamieściliśmy tutaj.

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 3 hours ago
971 Posts