meyas7777
6 days agoRising Rookie
Plucie w twarz gracza pc
To sa jakies zart? Wchodzi łatka gdzie piszecie o poprawie optymalizacji pc a doslownie nic sie nie zmienia dalej tryby online nie grywalne pokaz slajdow i opoznienie hahah
To sa jakies zart? Wchodzi łatka gdzie piszecie o poprawie optymalizacji pc a doslownie nic sie nie zmienia dalej tryby online nie grywalne pokaz slajdow i opoznienie hahah
Wiem, że można było. Ja na premierę dokładnie 115zl zaplacilem "na lewo". Była to chyba najtańsza opcja, żeby normalnie grać online. I płacąc tyle już mi tak nie szkoda.
Z całym szacunkiem ale nic się nie nauczyłeś jeśli płacisz 120 skoro na premierę gry za 160 można było zwykła wersję kupić. Tylko trzeba było przykombinowac
Ja już się nauczyłem i od paru lat nie kupuje oryginału tylko konto steam z grą jako prezent. Koszt to jakieś ~120zl. Nie ma ciągłości bo musisz założyć do tego nowe konto ea, ale **bleep**. Nie ma sensu płacić za tą grę takich pieniędzy i potem się **bleep**. Polecam ;)
U mnie niestety to samo 430 zl wyrzucone w błoto. preorder w który nie dało się zagrać bo kontroler się wyłączał po paru minutach. Problem trwał parę tygodni. Teraz jest takie opóźnienie podczas meczów online przy pingu 7ms. Największy błąd był zakup tej gry.