Forum Discussion

NDqq1's avatar
NDqq1
Rising Rookie
3 months ago

Po zmianie ustawień asyst sterowania w EA FC 26 na PC asysty przestały działać

Problem: Po zmianie ustawień asyst sterowania w EA FC 26 na PC (EA App) asysty przestały działać całkowicie online. Gra działa w trybie full manual mimo włączonych Assisted/Semi. Offline wszystko jest OK.

Szczegóły: - Kontroler: Xbox Elite Series 2 (wykrywa się jako Controller/Player 2) - Problem pojawia się TYLKO po połączeniu z serwerami online (cloud sync ładuje zepsutą konfigurację) - Ustawienia Personal Settings nie reagują i nie przywracają się - Próbowałem już: - Pełne usunięcie i reinstal gry + wszystkich folderów (AppData, Documents, Local) - Wyłączenie EA Overlay, Steam Input, GameInput services - Wired + tylny USB, czysty launch tylko padem - FPS 60 + VSync + Fullscreen - Reset Personal Settings 1 offline - Firmware pada, czyszczenie cache EA App, Napraw grę

Nic nie pomogło. Proszę o reset cloud profile.

Dodatkowo jak wchodzę w mecz towarzyski i mam screen nr 1 to na tym koncie ABC jest ten bug. Jak zmienię na AAA to wszystkie asysty działają od razu jak powinny. Niestety jak napisałem wszystkie możliwe usunięcia folderów, ustawień. Uruchamianie tylko z samym padem nic nie dają. Jakbym mógł w jakikolwiek sposób usunąć ten zbugowany profil ABC wtedy byłoby wszystko okej.

Jak chcę grać online to z automatu ładuje się pewnie ten gracz ABC i dlatego mam co mam czyli grę full manual bez żadnych asyst.

No RepliesBe the first to reply

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 1 month ago
1,567 Posts