Forum Discussion
Jasne. Ten test pozwala sprawdzić, czy problem nie jest związany z Twoim profilem Windows, tylko z samą grą. Nowe konto administratora ma domyślne ustawienia systemu i nie korzysta z konfiguracji ani plików Twojego głównego profilu.
To jeden z ostatnich testów, który pozwala zawęzić źródło problemu. Daj znać, jak poszło.
- TubiJunior2 months agoSeasoned Rookie
EA_Kalina przepraszam a da sie zobaczyc jakos inaczej bo nie mam mozliwosci utworzenia nowego konta a pozatym nie znam hasel do steam na ktorym mam fife wiec dalo by sie jakos to obejsc i poprobowac jakos inaczej?
- EA_Kalina2 months ago
Community Manager
TubiJunior Rozumiem. W takim razie nie rób na razie tego testu.
Z informacji, które przekazałeś, oraz z raportu DxDiag wynika, że sam sprzęt nie zgłasza problemów z kartą graficzną ani sterownikami. Nadal widzę natomiast wpisy dotyczące awarii EASteamLauncher.exe, dlatego trudno całkowicie wykluczyć, że problem pojawia się podczas komunikacji Steam z EA app.
Skoro FC 25 działa poprawnie na tym samym komputerze, a problem dotyczy tylko FC 26 i pojawia się głównie po przejściu do prezentacji meczowych, wygląda to bardziej na problem związany z konkretną konfiguracją gry niż z wydajnością komputera.
Jeśli nie masz możliwości wykonania testu na nowym koncie Windows, daj znać, czy masz możliwość zalogowania się do FC 26 na innym komputerze na tym samym koncie.
- TubiJunior2 months agoSeasoned Rookie
EA_Kalina postaram sie to zrobic wiem jedynie ze na lepszym komputerze kolegi u niego normalnie dziala. wiem ze to nie problem nikogo z was a wyzszych sil tej korporacji ale zeby nie moc zrobic dzialajacej gry i dobrze zoptymalizowanej to juz troche zart
Featured Places
FC 26 Problemy techniczne
Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 19 hours agoCommunity Highlights
- EA_Pulsar1 year ago
Community Manager