Forum Discussion

AndRyuX68's avatar
AndRyuX68
New Rookie
2 days ago

Problem z Anti-Cheat?

Dzień dobry. Dziś włączyłem FC 26 i pobrało aktualizację. Po włączeniu gry po jakichś paru minutach gra łapie zwiechę i tylko wyłączenie komputera pomaga. Do tej pory było wszystko w porządku. W podglądzie zdarzeń mam taki wpis The game fc26.exe exited unexpectedly, exit code: 0xFFFFFFFF i wyczytałem że to może być problem z anticheat. Niestety próby zainstalowania go, naprawy czy naprawy gry nie rozwiązały problemu a inne gry działają. Znalazłem też takie błędy (załączony obrazek) które zaczęły dziś się pojawiać po parę sztuk a nie występowały wcześniej...a wszystko to po aktualizacji gry.

1 Reply

• Oprócz tego błędu dołączył masowy czyli ponad 10x pod rząd "ExitType: 115 (0)"Co zrobiłem do tej pory po za zainstalowaniem gry na nowo? instalacja parę razy anticheat. vs tylko z folderu gry, dxdiag, sprawdzanie integralności systemu, sprawdzanie czy nic nie blokuje norton, wyłączenie ochrony...nic to nie dało. Stało się to zaraz po aktualizacji gry, wszystkie inne działają więc w sumie można wykluczyć mój sprzęt. Sterowniki graficzne jeszcze bym zmienił na nowsze ale czekam bo do najnowszych jakiś hotfix był więc nie do końca są dobre.

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 17 hours ago
1,356 Posts