Gadzian32New Novice1 month agoProblem z grą Witam czy ktoś nie wie jak rozwiązać problem z ciągłymi craszami gry w UT następuje nagły skok wydajności Dysku i wszystko się zawiesza proszę o pomoc.
ChytrookiHero+1 month agoSpróbuj ustawić rozmiar pamięci wirtualnej na dysku SSD oraz wyłącz wszystkich nakładki (EA App, Discord, NVIDIA).
Gadzian32New Novice to Chytrooki1 month agoDzięki sprawdzę toGadzian32New Novice to Chytrooki1 month agoNiestety nie zadziałało
Recent DiscussionsWywalanie do menu głównego po meczu online Mam problem z tym, że po meczach wydarzeń na żywo i rivals bezpośrednio po meczu wyskakuje komunikat, że nie udało się przetworzyć twojego żądania i od razu wyrzuca do menu głównego, a mecz tak jakby...Forum Nie mogę odpisywać na forum bo każda moja wiadomość jest po 5 sekundach odrzucana przez moderacje Problem z wejsciem do Ultimate Team Witam. Mam problem z uruchomieniem trybu Ultimate Team w EA FC 26 na PC. Za każdym razem, gdy próbuję wejść do UT z głównego menu, pojawia się błąd: "W tej chwili połączenie z trybem Ultimate Team j...lagi menu, meczów i wszystkiego wchodząc do gry mi nie "laguje" ale kiedy skończę pierwszy to nagle całe menu ma super opóźnienia i muszę restartować grę mam to praktycznie od zakupu czyli od stycznia. Czasem było lepiej z lagami ...Zacinanie się gry Cześć! Mam problem na pc, gra działa tak jakby była na baterii a nie na zasilaczu. Wszystko się tnie, nie da się grać. Problem mam tylko z EA FC 26. Ma ktoś może podobny problem albo wie co robić? ...