Gadzian32New Novice1 month agoProblem z grą Witam czy ktoś nie wie jak rozwiązać problem z ciągłymi craszami gry w UT następuje nagły skok wydajności Dysku i wszystko się zawiesza proszę o pomoc.
ChytrookiHero+1 month agoSpróbuj ustawić rozmiar pamięci wirtualnej na dysku SSD oraz wyłącz wszystkich nakładki (EA App, Discord, NVIDIA).
Recent DiscussionsWywalanie do menu głównego po meczu online Mam problem z tym, że po meczach wydarzeń na żywo i rivals bezpośrednio po meczu wyskakuje komunikat, że nie udało się przetworzyć twojego żądania i od razu wyrzuca do menu głównego, a mecz tak jakby...Forum Nie mogę odpisywać na forum bo każda moja wiadomość jest po 5 sekundach odrzucana przez moderacje Problem z wejsciem do Ultimate Team Witam. Mam problem z uruchomieniem trybu Ultimate Team w EA FC 26 na PC. Za każdym razem, gdy próbuję wejść do UT z głównego menu, pojawia się błąd: "W tej chwili połączenie z trybem Ultimate Team j...lagi menu, meczów i wszystkiego wchodząc do gry mi nie "laguje" ale kiedy skończę pierwszy to nagle całe menu ma super opóźnienia i muszę restartować grę mam to praktycznie od zakupu czyli od stycznia. Czasem było lepiej z lagami ...Zacinanie się gry Cześć! Mam problem na pc, gra działa tak jakby była na baterii a nie na zasilaczu. Wszystko się tnie, nie da się grać. Problem mam tylko z EA FC 26. Ma ktoś może podobny problem albo wie co robić? ...