BrejkuuSeasoned Rookie7 months agoPROBLEM Z PADEM NA DIVISION RIVALS Witam mam problem, padem uruchamiam gre wczytuje profil itp. w szybkim meczu czy innym trybie jak rush dziala on poprawanie, a jak wejde w rivals to pad juz nie dziala, reaguje bo da sie podac czy co...Show More
Recent DiscussionsCałkowity crash FC 26 Ogólem to mam przegrane w fc 26 prawie 200 godzin ale od 2 dni nie jestem w stanue normalnie grać. Po wejściu do gry działa ona 3 minuty i zawsze potem cały komputer się zacina. Problem wystepuje tyl...Fc 26 seria x Witam. Mam konsolę xbox seria x. Nie działa mi fc 26 właśnie na tą wersję. Pokazuje logo i po 10 s wychodzi do głownego menu Problem z połączeniem Witam, piszę w sprawie problemu, który występuje podczas rozgrywek FUT Champions. Co drugi mecz zostaje przerwany już na samym początku, przy wyniku 0:0, a ja otrzymuję za to przegraną. Jest to dla ...Wyobraźcie sobie Zgłaszam problem taki że mimo posiadania internetu wywala mnie z gry czy to rivals czy mistrzostwa i żaden z tych tam odpowiedzialnych za ten syf nie raczy odpowiedziecjaki jest problem i przyczyna. ...Wysoki ping w Klubach FC26 Witam, od dłuższego czasu mamy problem w trybie Kluby w FC26. W każdym meczu przynajmniej jedna osoba, a zdarza się nawet po więcej, na początku spotkania ma 260 pingu i nie ma możliwości rozegrania ...