Forum Discussion

t179hlhjx7ox's avatar
14 hours ago

Problem z padem na pc

Witam kupiłem gre w dniu premiery i początkowo grąłem na padzie od ps4, od razu pojawił się problemy w trybie RIVALS prolemy z tym że nie mogłem ruszać się piłkarzem i opóźnienie, myślałem że to wina pada więc kupiłem nowego pada od xboxa i nadal jest ten problem grałem ciągle rushe i squad battels ale postanowaiłem napisać o tym post być może ktoś też ma taki problem, prosze o pomoc supportu pozdrawiam ps zrobiłem plik dxdiag tylko nie wiem jak ją tu dodac  więc dodałem ten plik do chmury MEGA o to link https://mega.nz/file/giIiGIRL#5bXDmsMMSaMuQEJQUL1kpW_gCA0EXQ_sxyXqg8tOeRI

3 Replies

• mam tak od miesiąca, rozwiązania brak. Jak już pada kupiłeś to polecam dokupić konsole, może wtedy da radę zagrać :)

• jakiś gość z supportu jednemu pomógł ale nie do końca na 5 meczy miał 2 sekundowe opóźnienie ale tylko przez 10 sekund, początkowo mi działało na 30FPS ale płace za grę więc powinna działać też w 60 itd, a co do konsoli jestem ps'owcem :D  niby mam 4 ale nie chce kupować fify ponownie + grając w rusha przez długi czas trafiłem dobrych piłkarzy z tych paczek XD