Forum Discussion

mistrz521's avatar
mistrz521
New Traveler
3 months ago

Problem z Padem w rozgrywkach online

Mam problem z padem w meczach online takich jak nowe turnieje dodane wraz z tą edycją gry lub division rivals. Pad w innych trybach offline działa bez zarzutu w meczach online zacina się bez powodu i zawodnik nagle biegnie jak bym miał wygiętą gałke w jedną stronę. Pad reaguje nawet, gdy jest zfreezowany bo w prawym dolnym na pasku zawodnika jak naciskam jeden z przycisków widać siłę uderzenia/podania. Pada mam oryginalnego od ps5 wcześniej nigdy nie było takiego problemu. Mogę dodać jeśli to ma coś zmienić że jest podłączony przez bluetooth. 

65 Replies

• Tomson808's avatar
    Tomson808
    Rising Traveler
    3 months ago

Kilka dni temu pisałem o tym problemie, chwilę był spokój, po czym dzisiaj nie mogę dograć do końca rivalsów, bo mój kontroler znowu przestaje działać. Świetna gra EA !

• YetiPLLL's avatar
    YetiPLLL
    Seasoned Traveler
    3 months ago

Mam to samo jakoś się udało wcześniej to obejść i wczoraj zagrać, ale weszła aktualizacja i pa pa 😂. Serio gram w cs'a wiele rzeczy nie jest mnie w stanie zaskoczyć, ale bezczelność ea to przebija valve kilkukrotnie. 

• BoksDi's avatar
    BoksDi
    Seasoned Rookie
    3 months ago

Ludzie zrobicie coś z tym w końcu ? Bo to aż nie do pomyślenia jest żeby takie coś miało wgl miejsce

• Jedyne co działa to po prostu odłączenie klawiatury i uruchomienie gry tylko z pasem najlepiej po kablu .Nie pozdrawiam Ea

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 37 minutes ago
1,174 Posts