Forum Discussion

mistrz521's avatar
mistrz521
New Traveler
6 months ago

Problem z Padem w rozgrywkach online

Mam problem z padem w meczach online takich jak nowe turnieje dodane wraz z tą edycją gry lub division rivals. Pad w innych trybach offline działa bez zarzutu w meczach online zacina się bez powodu i zawodnik nagle biegnie jak bym miał wygiętą gałke w jedną stronę. Pad reaguje nawet, gdy jest zfreezowany bo w prawym dolnym na pasku zawodnika jak naciskam jeden z przycisków widać siłę uderzenia/podania. Pada mam oryginalnego od ps5 wcześniej nigdy nie było takiego problemu. Mogę dodać jeśli to ma coś zmienić że jest podłączony przez bluetooth. 

66 Replies

• Tomson808's avatar
    Tomson808
    Rising Traveler
    6 months ago

Mam ten sam problem z padem od Xboxa. Wszystkie mecze z komputerem mogę grać normalnie, a jak tylko wejdę w mecz online, to kontroler przestaje działać poprawnie

• czleps's avatar
    czleps
    Rising Novice
    6 months ago

to samo , ciekawe kiedy to naprawia?

• UpoWhite's avatar
    UpoWhite
    Seasoned Newcomer
    6 months ago

Kontroler odłącza się podczas trybów online np. rivals, rush. Pierwsze sekundy meczu kontroler działa bez zarzutu po chwili nie mogę się poruszyć ogólnie nic zawodnik samoistnie biegnie w opozycyjnym kierunku, na trybach offline w trybach squad battles i draft dla jednej osoby kontroler działa dobrze. Wszystkie możliwe sposoby naprawy próbowałem bez skutku.

(CM: Thread moved from EN EA FC 26 to PL EA FC 26. Please post in the language of the board.)

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 9 hours ago
1,353 Posts