Forum Discussion

knmoli1's avatar
knmoli1
Seasoned Newcomer
2 days ago

Problemy po aktualizacji

Dobry wieczór

Od ostatniej aktualizacji mam sporo problemów z FC26. W momencie, kiedy odpalam grę, zwykle nie działa ona poprawnie, menu się bardzo zawiesza, jest jakby opóźnienie nawet o 1-2 sekundy. Po odpaleniu meczu dzieje się albo to samo, czyli nie da się grać, no bo to opóźnienie jest za duże, ale nie pokazuje mi żadnych problemów z internetem. Mam, 40 pingu, może 30 w zależności od godziny, ale wydaje mi się, że nie jest to wina internetu, tylko gry, ponieważ mój sprzęt, z tego co sprawdzałem w wymaganiach, spełnia je wszystkie i to z zapasem. Nie rozumiem po prostu co się stało, dlaczego nie jestem w stanie rozegrać żadnego meczu. Czasami są takie sytuacje, w których na przykład, po odpaleniu drugi albo trzeci raz gry menu chodzi prawidłowo i na przykład odpalam mecz, gra się normalnie, ale po 15 minutach dzieje się to na nowo albo, po połowie, jak zmieniam zawodników. Coś się wtedy psuje i to już mega mnie denerwuje bo od listopada zagrałem może 1 pełny mecz. Czy Wy też tak macie?

2 Replies

• mi przez dwa dni mecze w Squad Battles zwolniły każda Główka Slowmo , każda obrona Slowmo , każdy strzał Slowmo i biegają jakby mieli wóz z węglem na plecach ale wczoraj usunąłem nakładkę Steam i mi szybciej gra działa ale strzały i obrana i główki zawieszają się

• Mam tak dosłownie tak samo i gram na PC !! ludzie z EA mają nas gdzieś ! EA_Dennis​  zróbcie coś z tym. Od ponad miesiąca jest ten sam problem z grą na PC . Opóźnienia ze sterowaniem padem podczas grania . !! i mam takie zapytanie do Kaliny . Kiedy macie zamiar coś z tym zrobić ?? dodam tylko że jest to okropne . Jestem fanem tej gry od młodych lat i nigdy tego nie było mam nowy komputer i wciskanie ściemy ze to wina sprzetu nie wchodzi wgrę . Proszę o odpowiedź . Pozdrawiam . 

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 17 minutes ago
1,028 Posts