Forum Discussion

kiki_04_PL's avatar
kiki_04_PL
Rising Novice
9 days ago

PROSZEE NAPRAWCIE TE GRĘ (PC)

Witam,

Zwracam się z UPRZEJMĄ prośbą o sprawdzenie w końcu z czego wynikają te problemy z wydajnością gry mimo prawidłowego działania całego komputera. Były brane jakieś dane od nas, żeby wasza firma mogła PRZEANALIZOWAĆ je i z tego co wiem dalej nic się nie zadziało. Wiem, że wy z grą nie za dużo macie wspólnego i to Kanada jest głównym wprowadzającym zmiany, ale no proszę was co jest z tym delayem w trakcie gry, dosłownie gra działa mega fajnie przez jakiś czas i zaś po paru tygodniach znowu męczarnia po jakiejś aktualizacji. I nie pytajcie o żadne dxdiagi, wydajność i inne rzeczy, bo mówię wam to nic wspólnego z moim PC/internetem tu jest coś nie tak z działaniem gry i urządzeń konsumenckich i przetwarzaniem przez niego gry, coś nie działa tak jak powinno i to 100% wina gry, bo to chyba nie tak że wasza gra jest wyjątkowa i potrzebuje jakieś extremalne warunki, gdy 99,9% innych gier działa idealnie czy to single czy to multi bez jakichkolwiek zmian w systemie. 
Nie chce juz się denerwować że przegrywam kolejne mecze przez źle zoptymalizowaną grę, a mam ochotę w to grać więc proszę proszę proszę zróbcie coś żeby Kanada się za to w końcu wzięła a nie robiła z nas debili.

Pozdrawiam serdecznie.

No RepliesBe the first to reply

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 14 minutes ago
1,294 Posts