Forum Discussion

R0zmysl's avatar
R0zmysl
Rising Newcomer
21 days ago

Przegrany wygrany mecz

Przed chwilą rozgrywałem dosyć ważny mecz o rangę 9 w 7 lidze który wygrałem, lecz ukochane serwery miały inne plany wobec mnie i postanowiły mi wspomnianego meczu nie zaliczyć oraz uznać że z niego wyszedłem. Dodam również że cały mecz przebiegał płynnie bez żadnych lagów stąd totalnie nie rozumiem czemu wyskoczył mi taki komunikat. 

3 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    20 days ago

Hej R0zmysl​

Czy kiedy pojawił się ten błąd wcześniej grałeś/ aś dużą liczbę meczy w krótkim odstępie czasowym? Czy często zdarza Ci się, wcześniej wyjść z meczu, np. po zdobyciu gola lub odblokowaniu osiągnięcia, bez jego zakończenia?  

Chcę też zaznaczyć, że nie będziemy mieć możliwości dokonania zmiany w statystykach/ wyniku meczu.

• R0zmysl's avatar
    R0zmysl
    Rising Newcomer
    20 days ago

Mecz w którym to się stało był moim 3 meczem pod rząd i nie nie zdarza mi się często wychodzić z meczu 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    19 days ago

W takiej sytuacji najlepiej od razu odświeżyć sobie sesję gry i routera – często pomaga to ustabilizować połączenie. Warto też włączyć w ustawieniach FC 26 pokazywanie indykatorów połączenia, żeby na bieżąco sprawdzić, czy gra nie traci sygnału na ułamek sekundy.

Jeśli po tych krokach sytuacja się powtórzy, przejdź do poradnika Jak poprawić połączenie w EA SPORTS FC™.

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 6 hours ago
971 Posts