Forum Discussion

bajkoknur's avatar
bajkoknur
Seasoned Newcomer
1 month ago

Przestaje działać pad podczas gry online.

Dzień dobry,

Widzę, że to spory problem po innych wpisach. Czy jest jakiekolwiek rozwiązanie? 

Grę kupiłem niedawno dla syna i z przykrością muszę stwierdzić, że nie da się grać. W trybach online pad krótko po rozpoczęciu meczu przestaje działać. W menu oczywiście działa bez zarzutu. W trybie offline, działa, choć w trakcie meczu następuje wyraźne spowolnienie działania gry. Próbowałem rozwiązań znalezionych w sieci: ustawienie ograniczania FPS, wyłączenie nakładek, usuniecie profilu i stworzenie nowego, inny pad, gra w oknie, zmiana ustawień w panelu sterowanie NVidia (mam laptopa z karta Geforce). Poprzednia część działała bez problemów a ta nowa.... Żałuje nie tyle wydanych pieniędzy co zrujnowanych marzeń syna. Liczył, że przy okazji Świąt zagra w nową część a skończyło się olbrzymim zawodem. Mam nadzieję, że Wasze święta będą lepsze a gwiazdka na niebie olśni programistów EA i pozwoli im zdiagnozować i usunąć ten błąd.

Pozdrawiam serdecznie

4 Replies

• Niestety ale raczej nikt Ci nie pomoże, ja czekam od początku października aż to naprawią no i czekam dalej....

Mają ludzi w **bleep** a to forum to tylko miejsce do wyrzucenia swoich żalów

• Jak kolega wyżej... Gra odinstalowana z początkiem listopada nie da sie grać szkoda nerwów. Już lepiej pograć w darmowy UFL przynajmniej da się normalnie pograć. Któraś z kolei FC kupiona i niestety ostatnia. Firma 2K pracuje też nad swoja fifą mam nadzieje że będzie dobra bo tutaj już się nie da. Szkoda tylko że synek się zawiódł. 

• bajkoknur's avatar
    bajkoknur
    Seasoned Newcomer
    1 month ago

Dzięki za odzew:) Faktycznie sporo jest osób z tym problemem a rozwiązania brak.....

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 10 hours ago
1,204 Posts