Forum Discussion

Re: Opóźniona rozgrywka w trybie FUT

Cześć, od kilku dni mam problem z płynną rozgrywką(PC). Pierw słynny spadek FPS po rozpoczęciu drugiej połowy, który udało mi się rozwiązać, a niedawno pojawiło się około sekundowe opóźnienie.

Chodzi mi o to, że wchodząc do meczu np. rivals wszystko jest w normie, lecz po około 5-6 minutach meczowych, pojawia się wcześniej wspomniane opóźnienie. Cokolwiek będę chciał zrobić, stanie się to dopiero po chwili (podanie, strzał, zmiana piłkarza, ruch, sprint), ogólnie wszystko.  Połączenie internetowe jest stabilne, nie jest to też problem kontrolera. Dla testu włączyłem Forze horizon 5 i jednocześnie mecz rivals. Jak możecie się domyśleć, opóźnienie występowało tylko w Fifie. 

Jeżeli macie jakieś pomysły, proszę podzielcie się. Dzięki :D

2 Replies

• KobraBiceps's avatar
    KobraBiceps
    Seasoned Traveler
    4 days ago

Siemka stary ja z moim ziomkiem mieliśmy podobny problem. Niby pisze, że ping spoko itp, ale ja w to jakos nie chciałem wierzyć. Użyłem vpn na warszawe i nagle problem zniknął nie wiem jakim cudem, ale nie mam już żadnych lagów, trochę się czuje jakbym na cheatach grał bo część oponentów z którymi gram dalej ma lagi. Totalna kpina to jest. 

• AugustoMorales's avatar
    AugustoMorales
    Seasoned Novice
    4 days ago

Z ciekawości przy najbliższej okazji spróbuj zagrać w godzinach 23 - 7. Totalnie inna gra, wina serwerów imo.