Forum Discussion

zurumamm1273's avatar
zurumamm1273
Newcomer
23 hours ago

Rivals- problem z płynnością i opóźnieniem wykonywania ruchów.

Cześć

Chciałbym się podzielić z problemem jaki napotkałem grając mecze w trybie Rivals. Przez pierwsze minuty meczu wszystko działa bez zarzutów, po czym nagle zawodnicy zaczynają reagować z ogromnym opóźnieniem, podanie zostaje wykonane po jakiś 5 sekundach, strzał czy cokolwiek innego, nawet przerwa techniczna. Staję się to naprawdę flustrujące, ponieważ nie mogę w żaden sposób zareagować na ruchy przeciwnika, mimo tego, że nie mam żadnych lagów, rozgrywkę widzę, ale wszystkie akcję z kontrolera zostają wykonane z opóźnieniem nawet do 10 sekund. Na początku myślałem, że to problem z internetem, ale posiadam światłowód, i mam tylko 8-14 pingu, fpsy na poziomie 120. Nawet w aplikacji komputera sprawdzałem, czy gpu się nie przegrzewa, dochodzi do 80 stopni i 1900mhz, także wszystko powinno działać. Bawiłem się już ustawieniach karty graficznej Nvidia, zmieniałem ustawienia grafiki na najniższe, problem nie ustaję, a chcę podkreślić, że pojawia sie on tylko w trybie Rivals, w Rush czy squad battles wszystko działa i chodzi płynnie. Reinstalowałem grę, sprawdzałem spójność plików i nic nie pomogło.Czytałem, że dużo ludzi ma ten sam problem i nie da się go samemu rozwiązać, każdy zaczęty mecz trzeba poddawać, bo po prostu nie da się grać. Proszę, więc o pomoc w tej kwestii, ponieważ, zabiera to tylko chęci do rozgrywki.

Pozdrawiam Serdecznie.

Poniżej umieszczam raport DxDiag

2 Replies

• bo to zwykłe frajery a nie powazni ludzie mam nadzieje ze ktos ich ojebie na siano tak jak oni nas doją zmiana ustawie nic nie daje to po prostu wina niedopracowanej gry nigdy wiecej nie zamierzam tego gowna kupywac osobiscie wole juz pesa bo nie ma lagow itp i chociaz wsparcie technicze ma tam jaka kolwiek racje bytu i probuje pomoc a nie to co te cwoki tu

• Nie martw się ten problem juz jest od półtora miesiąca mniej więcej. JEŚLI ktoś z EA ci odpowie to usłyszysz ze masz Internet za słaby na tą grę, później że nie masz komputera jak do kopania krypto walut. :) pozdrawiam

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 30 minutes ago
960 Posts