Rivals- problem z płynnością i opóźnieniem wykonywania ruchów.
Cześć
Chciałbym się podzielić z problemem jaki napotkałem grając mecze w trybie Rivals. Przez pierwsze minuty meczu wszystko działa bez zarzutów, po czym nagle zawodnicy zaczynają reagować z ogromnym opóźnieniem, podanie zostaje wykonane po jakiś 5 sekundach, strzał czy cokolwiek innego, nawet przerwa techniczna. Staję się to naprawdę flustrujące, ponieważ nie mogę w żaden sposób zareagować na ruchy przeciwnika, mimo tego, że nie mam żadnych lagów, rozgrywkę widzę, ale wszystkie akcję z kontrolera zostają wykonane z opóźnieniem nawet do 10 sekund. Na początku myślałem, że to problem z internetem, ale posiadam światłowód, i mam tylko 8-14 pingu, fpsy na poziomie 120. Nawet w aplikacji komputera sprawdzałem, czy gpu się nie przegrzewa, dochodzi do 80 stopni i 1900mhz, także wszystko powinno działać. Bawiłem się już ustawieniach karty graficznej Nvidia, zmieniałem ustawienia grafiki na najniższe, problem nie ustaję, a chcę podkreślić, że pojawia sie on tylko w trybie Rivals, w Rush czy squad battles wszystko działa i chodzi płynnie. Reinstalowałem grę, sprawdzałem spójność plików i nic nie pomogło.Czytałem, że dużo ludzi ma ten sam problem i nie da się go samemu rozwiązać, każdy zaczęty mecz trzeba poddawać, bo po prostu nie da się grać. Proszę, więc o pomoc w tej kwestii, ponieważ, zabiera to tylko chęci do rozgrywki.
Pozdrawiam Serdecznie.
Poniżej umieszczam raport DxDiag