Forum Discussion

erhard55's avatar
erhard55
New Adventurer
7 days ago

Rozłączenie w trakcie gry - FC 26 Squad Battles

Jak nie dźwięk to teraz serwery razłączają się w trakcie gry i mecze wygrane przegrywam walkowerem . Przez to straciłem punkty oraz dwa mecze w Squad Battles i jeszcze wmówiono mi że to moja wina , a to wielka bzdura , bo internet działa u mnie super . Ciekawe czy ktoś mi to odda co straciłem ?

7 Replies

• Tv_Bolek's avatar
    Tv_Bolek
    Rising Novice
    6 days ago

W życiu, odpowiedź pod Twoim postem jest jedyna z całego polskiego forum odpowiedź na taki problem i pewnie tylko dlatego, że Pani (za ewentualny misgendering najmocniej przepraszam, sugeruję się imieniem) Kalina mogła sobie podpiąć inny post, żeby zrzucić winę na Ciebie za problemy i wypiąć się na wszystkich innych. Na angielskich forach ci cali moderatorzy odpowiadają, że "nie znają problemu", chociaż komuś niderlandzki support odpisał, że problem faktycznie istnieje. 

W każdym razie absolutnie nie liczę, aby Pani Kalina nam tutaj jeszcze odpisała, skoro zdaniem EA to z nami jest problem, a nie z nimi :)

• erhard55's avatar
    erhard55
    New Adventurer
    6 days ago

Wszystko to prawda , całkowicie się zgadzam i popieram , tylko czy to coś da , pytanie retoryczne ? 

• Tv_Bolek's avatar
    Tv_Bolek
    Rising Novice
    6 days ago

Z całym szacunkiem, ale Państwo sobie jaja z graczy robicie? Problem jest globalny, angielskie forum jest dosłownie zalane postami z tożsamym problemem, a z opisu problemu jednoznacznie wynika, że problem leży po państwa stronie, zwłaszcza poprzez niedostosowanie klienta gry do aktualizacji windows (niektórzy gracze podają taką przyczynę, mi natomiast zmiana aktualizacji nie pomogła w żaden sposób).

Sugestia "restartu routera" jest po prostu śmieszna. Ja przeprowadzałem wczoraj testy działania internetu na kilku urządzeniach i we wszystkich testach sieć wypadła dobrze, więc absolutnie nie przyjmuję do wiadomości sugerowanego rozwiązania.

Państwa podejście z "wyjaśnianiem, że nie ma możliwości zmiany wyniku meczu ani przywrócenia statystyk" to jawne plucie w twarz graczom, którzy Państwa utrzymują, kupując gry o wątpliwej jakości i ich zawartość dodatkową. Państwa nieudolność wprowadzania aktualizacji podczas przerw technicznych zabrała mi czas (trzy mecze zakończone walkowerem, więc zmarnowałem pół godziny życia), punkty w squad battles (a w okresie TOTS lepsze nagrody są ważne) i możliwość ewolucji piłkarza, która zakończyła się wczoraj o 19.00, kiedy nie można było rozegrać meczu.

No ale oczywiście, łatwiej lekceważąco podejść do tematu, przenosząc wątek związany z dźwiękiem i zupełnie wypiąć się na globalny problem, zarzucając graczom problem z ich połączeniem.

Serdecznie gratuluję podejścia i pozdrawiam.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    7 days ago

Hej erhard55​ 

Przeniosłam Twój wpis z innej dyskusji, która dotyczyła problemów z dźwiękiem w grze, żeby wszystko było bardziej czytelne i łatwiejsze do śledzenia dla innych graczy. Obecny post dotyczy trochę innej kwestii, dlatego w osobnym wątku łatwiej będzie sprawdzić informacje.

Wczoraj odbywały się zaplanowane prace serwisowe, więc możliwe, że miały wpływ na stabilność połączenia.

Jeśli problem pojawia się nadal, najczęściej pomaga odświeżenie sesji - zamknij grę, wyłącz PC na ok. 3 minuty i zrestartuj router, żeby połączenie złapało nową sesję.

Chcę też wyjaśnić, że nie ma możliwości zmiany wyniku meczu ani przywrócenia statystyk.

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 1 hour ago
1,401 Posts