Forum Discussion

K4cpereqWW's avatar
K4cpereqWW
New Novice
4 days ago

Serwery EA nie mogą aktualnie przetworzyć twojego żądania...

Chciałem zagrac gauntlet 10 naszykowałem 3 składy i zacząłem grac po zakonczeniu meczu wyskoczył bład i wywaliło mnie z ut po kazdym nastepnym meczu tez tak było i nie zalicza mi rozegranego meczu w innych trybach nie ma takiego problemu tylko przy gauntlecie i gram na PC

7 Replies

• Greg2327's avatar
    Greg2327
    Seasoned Veteran
    3 days ago

Dziś też wywalało mnie na koniec meczu w grach o tokeny.  Mecz niezaliczony. Zmieniłem DNS i pomogło. Gram na konsoli. Możesz przetestować u siebie czy pomoże

• Olo115's avatar
    Olo115
    Seasoned Newcomer
    3 days ago

Siemano miałem podobny problem. Ostatni mi został i wyszedłem z niego przez alt f4. Przez jakis czas nie mogłem sie do fify zalogowac na kompie i na companionie. Po dluzszej chwili powinienes moc wejsc na companiona i wtedy usun wszystkie sklady najlepiej stworz nowy ustaw go jako aktywny i reszte usun (zapisz sobie taktyki) Mi zadziałało chyba ze naprawili

• K4cpereqWW's avatar
    K4cpereqWW
    New Novice
    3 days ago

Usunąłem te składy wszystkie na web appie i stworzylem nowe juz w grze i nic to nie dało dalej ten sam bład

• Olo115's avatar
    Olo115
    Seasoned Newcomer
    2 days ago

Przy meczu jeśli masz ten problem weź pauzę i wyjdz z meczu przy pomocy alt F4 (najlepiej jak będziesz przegrywać) a nie przez menu prawdopodobnie stracisz passę bo zaliczy porażkę i dopiero po tym nie powinieneś się potrafić zalogować do UT i wtedy dopiero usuwasz te składy No chyba że próbowałeś to z alt F4 no to nie mam pomysłu juz. Jeśli nie ogarniasz to mogę ci na DC wytłumaczyć 

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 24 minutes ago
1,260 Posts