Z ciekawości zrobiłem rozwiązania, które zaleciliście EA_Kalina i jest nawet gorzej niż było niż jak miałem włączony np tryb niskiego opóźnienia na Ultra i inne rzeczy. W Squad Battles mam krótkie przycinki co około 3-4 sekundy, a sama gra działa strasznie ociążale w stosunku nawet do tego co było wczoraj. Procesor graficzny mam ten sam bo kolega chyba też ma Acer Predator. Mam wrażenie, że Wy sami nie wiecie jak to naprawić po ostatniej aktualizacji i jeśli my sami nie wykombinujemy jakiegokolwiek rozwiązania do wyjścia nowej aktualizacji to tak będziemy się motać od zmiany ustawień do zmiany ustawień, którymi szczerze i uczciwie nawet nie powinniśmy się przejmować kupując tą grę. Nie przypominam sobie bym przy Battlefieldzie 6, Arc Riders czy przy innych grach musiałbym robić coś takiego, a przy Waszym produkcie muszę robić to drugi rok z rzędu bo w EAFC 25 był problem ze spadkiem FPSów przy np rzutach rożnych. I ja nawet nie mam pretensji do polskiego supportu bo powiedzmy sobie szczerze macie nikły wpływ na grę i wychodzące do niej aktualizacje ale nosz kurde... Czy w Waszej firmie naprawdę nie ma nikt laptopa albo nie gra w tą grę i nie widzi co się dzieje? Ta gra wychodzi co roku! Nie raz na 5 lat, że macie czas na poprawki w dłuższym okresie czasu... Jest zaraz luty, a ja na dobrą sprawę w miarę normalnie mogłem pograć na przedostatniej aktualizacji... Gra wyszła we wrześniu (5 miesięcy temu), na tym etapie gry my nawet nie powinniśmy patrzeć w ustawienia co aktualizację gry. Szanujmy się bo naprawdę człowiek chciałby normalnie pograć nie stresując się czy zaraz będą spadki fpsów czy input delay czy jeszcze inny problem. Ja naprawdę mam ciągle wrażenie, że my jesteśmy na etapie BETA tego produktu na okresie wykrywania błędów i całej reszty.