Forum Discussion

Yan905117's avatar
Yan905117
New Novice
22 days ago

Wciaz nieodblokowany dostep do rynku transferowego

Witam, mimo, ze gram w ea fc 26 regularnie, wciaz nie mam odblokowanego dostepu do rynku transferowego w aplikacji. Mam pelna wersie gry na konsoli xbox series x, wykonalem wszelkie sbc itd dokupilem fifa points, niestety utrudnia mi to korzystanie i zniecheca do dalszej gry. Nie mam zadnych ostrzezen, banow itd

3 Replies

• Czy ktos ma podobnie, ze grajac od poczatku wydania tej edycji, wciaz nie ma odblokowanego rynku transferowego w aplikacji? 

• Dziekuje za odpowiedz. Juz wszystkie te sbc mam dawno wykonane. Gram regularnie i robie inne sbc, a rynek wciaz pozostaje zablokowany.

• Anduanmix's avatar
    Anduanmix
    Seasoned Novice
    22 days ago

Wykonaj zadania a rynek transferowy Ci się odblokuje. Aby odblokować rynek transferowy w EA SPORTS FC 26, musisz ukończyć cztery fundamentalne zadania, które są dostępne w zakładce "FC Hub" > "Fundamenty". Są to: "Nowe początki", "Wkraczanie" (Venturing Out), "Zanurzanie się" (Diving In) oraz "Po drodze" (On Your Way). Po wykonaniu tych zadań uzyskasz dostęp do rynku transferowego. 

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 2 hours ago
1,007 Posts