pawczak99Seasoned Adventurer4 months agoWyrzuca z meczów online Nie da się dzisiaj zagrać meczu online, wyrzuca z rivals oraz rusha, przez co nie mogę ukończyć wyzwania skrupulatności rozgrywki! EA_Kuba EA_Kalina Show More
Featured PlacesFC 26 Problemy techniczne Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 13 hours ago1,331 Posts
FC 26 Problemy techniczne Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 13 hours ago1,331 Posts
Community HighlightsProblemy z kontrolerem: Kompletny poradnik dla graczaPoradnik Techniczny ⚠🔧🧰 EA SPORTS FC™ 26Rozwiązanie problemu ze spadkiem fps dla osób mających sterowniki AMD lub NVIDIA[PC] Rozwiązania najczęstszych błędów gry na dzień 9.10.2026 -
Recent DiscussionsNieprzyznana paczka Witam, Wczoraj w okolicach godziny 19 zrobiłem swoje drugie z trzech możliwych SBC o paczkę 14x83+. Po spełnieniu wymagań zatwierdziłem je, gra złapała lekko zadyszkę i teoretycznie wróciłem do men...Rynek nie działa Chciałbym się dowiedzieć dlaczego tak ciężko jest sprzedać jak i kupić zawodników? Czy pracuje ktoś nad rozwiązaniem tego problemu? Od kilku dni próbuje kupić Olise ale nic się nie zmienia Brak przerwy kontroler nie reaguje Brak przerwy kontroler nie reaguje 650 na czerwono porażka co wy macie za dziadowskie serwery nie zalicza mi zadania W wyzwaniu gdzie trzeba zaliczyć 5 asyst piętą brazylijczykiem zrobiłem minimum 3 razy asystę piętą a ani razu mi nie zaliczyło. Przypadkowe wysłanie składu do wbs Witam. Niechcący wysłałem do mój bardzo dobry skład w wbs, da dostałem paczkę, pączki ktorą dostałem za to nie otworzyłem. Da się to jakoś cofnąć?