kuba27f2
3 months agoSeasoned Newcomer
Wyrzucanie podczas meczu.
Witam mam problem z tym że przy każdym meczu po jakimś meczu wyłącza mi fifę wyrzuca do pulpitu, jeszcze nie zagrałem ani jednego całego meczu w tej grze, wie ktoś co robić?
Witam mam problem z tym że przy każdym meczu po jakimś meczu wyłącza mi fifę wyrzuca do pulpitu, jeszcze nie zagrałem ani jednego całego meczu w tej grze, wie ktoś co robić?
Spróbuj wszystkich rzeczy które są podawane w innych dyskusjach. Mi osobiście nic nie pomogło i nie zagrałem meczu od premiery gry wiec nie licz na to że ea Ci pomoże
Hej kuba27f2
Zacznij od Poradnik Techniczny ⚠🔧🧰 EA SPORTS FC™ 26.
nic z tego nie dziala
no mi tez nic nie pomaga
ja już mam ten problem od EA FC 25, także oni tylko zawineli hajs i mają w **bleep**. NIgdy więcej gry od EA.
no widze wlasnie ze nawet nie probuja pomoc
od początku gry mam ten problem na forum pisałem nic 0 odpowiedzi. rozwiązań szukałem tu na forum, sztuczną inteligencję pytałem stosowałem te rozwiązania i nic nadal jak wyrzucało tak wyrzuca. na szczęście ja zaznałem tego zaszczytu zagrania paru pełnych meczy, ale w zdecydowanej większości mnie wyrzuca. w poprzedniej edycji tego problemu nie miałem. pozdrawiam oby w końcu to naprawili
Przygotowaliśmy krótką ankietę (5–10 minut), w której możecie opisać swoje doświadczenia:
👉 https://forms.gle/gVQpZsodKqpjDtab8
Jeśli doświadczacie problemów związanych z wydajnością, wypełnijcie ankietę w języku angielskim. Wasze zgłoszenia pomogą nam dokładniej zbadać bieżące kwestie.