Forum Discussion

kuba27f2's avatar
kuba27f2
Seasoned Newcomer
3 months ago

Wyrzucanie podczas meczu.

Witam mam problem z tym że przy każdym meczu po jakimś meczu wyłącza mi fifę wyrzuca do pulpitu, jeszcze nie zagrałem ani jednego całego meczu w tej grze, wie ktoś co robić?

8 Replies

• Spróbuj wszystkich rzeczy które są podawane w innych dyskusjach. Mi osobiście nic nie pomogło i nie zagrałem meczu od premiery gry wiec nie licz na to że ea Ci pomoże 

• thounar's avatar
    thounar
    Seasoned Novice
    3 months ago

ja już mam ten problem od EA FC 25, także oni tylko zawineli hajs i mają w **bleep**. NIgdy więcej gry od EA.

• kuba27f2's avatar
    kuba27f2
    Seasoned Newcomer
    3 months ago

no widze wlasnie ze nawet nie probuja pomoc

• szwedziku's avatar
    szwedziku
    Seasoned Newcomer
    3 months ago

od początku gry mam ten problem na forum pisałem nic 0 odpowiedzi. rozwiązań szukałem tu na forum, sztuczną inteligencję pytałem stosowałem te rozwiązania i nic nadal jak wyrzucało tak wyrzuca. na szczęście ja zaznałem tego zaszczytu zagrania paru pełnych meczy, ale w zdecydowanej większości mnie wyrzuca. w poprzedniej edycji tego problemu nie miałem. pozdrawiam oby w końcu to naprawili

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 months ago

Przygotowaliśmy krótką ankietę (5–10 minut), w której możecie opisać swoje doświadczenia:
    👉 https://forms.gle/gVQpZsodKqpjDtab8

Jeśli doświadczacie problemów związanych z wydajnością, wypełnijcie ankietę w języku angielskim. Wasze zgłoszenia pomogą nam dokładniej zbadać bieżące kwestie.

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 4 months ago
1,257 Posts