Forum Discussion

Karasiowy's avatar
Karasiowy
New Novice
4 months ago

Zawieszanie się gry

Normalnie odpalam grę, ponieważ chce sobie wbić punkty na rivalsach, następnie wchodzę do zakładki „Rivals” i podczas wczytywania dostałem freeze komputera na takie pół sekundy. No i dobra nie przejmuje się, odpalam sobie meczyk no i gdy mecz się rozpoczyna freezuje mi cały komputer. Pomyślałem sobie że to jakiś błąd pewnie i zaraz się naprawi. Zrestartowałem komputer, spróbowałem tym razem na „Squad Battles” no i tym razem mnie wywaliło po 15 wirtualnych minutach meczu. No i sobie pomyślałem że coś jest nie tak. Użyłem opcji „napraw grę”, resetowałem kilkakrotnie kompa, instalowałem sterowniki i nic. Poza grą jak naprzykład sobie gram w coś innego albo oglądam coś to wszystko normalnie działa. No i w tym momencie nie wiem co mam zrobić.

Prosiłbym o szybki kontakt. (Na forum rzadko to możliwe XDDD). 

Pozdrawiam i życzę miłego dnia.

2 Replies

• akzeins's avatar
    akzeins
    Seasoned Newcomer
    4 months ago

Ewidentnie twoj komputer ma problem, zrob stres testa na karte, procesor i ramy a potem odpal inna normalna gre i pograj chwile,

• Karasiowy's avatar
    Karasiowy
    New Novice
    4 months ago

No właśnie wszystko jest stabilne i normalne: Karta, procesor i ramy. 

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 7 hours ago
1,364 Posts