Forum Discussion

eneseys47's avatar
12 months ago
Solved

Konu: Araba modifiye etmede bazı parçalarının olmaması

Sayın Ea Player: Nfs Heat oyununu çok seviyorum ve severek oynuyorum. Oyunda 50 lvl'im Lamborghini Huracan Performente' 18 arabasını kullanıyorum oyunda bir çok  görevleri yapıp , haritadada yapılacaklar şeylerin ve yarışları nerdeyse hepsini bitirmeye yakın yaptım. Bir çok şeyi yapmama ramen  Lamborghini Huracan Performente' 18  arabasını modifiye etmek istiyorum ama  arabamımın bazı modifiye yerlerini yapamıyorum neden yapamıyorum ve seçemiyorum sanki kilitliymiş gibi geliyor bana ?  Lamborghini   Huracan Performente' 18   modifiye etmek istediğim yerleri şunlar  diffuser, tail lights, trunk lid, rear fenders , side skirts, front fenders , front bumper,  headlights, grille , splitter,  front canards, hood , wing mirrors. Bu dediklerimi Lamborghini Huracan Performente' 18 arabasında neden modifiye edemiyorum ve seçemiyorum ? Bu modifiye etmek istediğim  yerleri  modifiye parçaları neden bende yok. Bu söylediğim modifiye etmek istediğim yerleri ve parçaları  modifiye edemediğim için üzülüyorum. Lamborghini Huracan Performente' 18 arabamımın modifiye parçalarını nerden bulabilirim ? Modifiye parçalarını bulmak için ne yapmam lazım?  Modifiye  parçalarını nasıl bulabilirim ?  Bu konuda bana yardım edin lütfen.                   

1 Reply

About NEED FOR SPEED™ Franchise Discussion

Have you played any other Need for Speed games in the franchise? Tell us about your experience on the community forum.30,192 PostsLatest Activity: 8 hours ago