Aktywna blokada bez podanego powodu - potrzebna pomoc
Cześć!
Napotkałem nietypowy problem, ponieważ została mi przyznana blokada bez podanego powodu. Napisałem do supportu ale nie otrzymałem żadnej odpowiedzi. Po otwarciu sporu powód jest dalej nie znany ani nie dostałem żadnej wiadomości od supportu z wyjaśnieniami dotyczącymi otrzymanej blokady. Piszę tutaj, ponieważ nie ma żadnej możliwości aby połączyć się z supportem przez czat ani telefonicznie. Nie gram online, głownie w trybie single player dlatego nie do końca wiem co jest powodem owego "bana". Odwołałem się z wiadomością, że nie da rady wybrać platofrmy PS4 w zgłoszeniu dlatego wspomniałem o tym, wybierając platformę PS5. W załączniku przesyłam screenshot historii blokad i liczę, że ktoś będzie stanie mnie poinstruować jak ten problem rozwiązać albo co mogło być powodem blokady (nie ma nic w polu "powód"). Pozdrawiam i z góry dziękuje za pomoc! 🙂
Hej @kacus1987
Dla Twojego bezpieczeństwa usunąłem zamieszczone przez Ciebie załączniki z racji tego, że zawierały Twoje prywatne dane.
Poprzez forum niestety nie jestem w stanie wprowadzić zmian na koncie. Tego typu sprawy muszą zostać rozwiązane podczas bezpośredniej rozmowy z nami.
Otwórz ten link w karcie incognito, bez logowania się na konto EA.