Forum Discussion

olekswa17's avatar
2 years ago
Solved

Błąd synchronizacji systemu nfs unbound

Cześć mam problem z nfs unbound.

Kiedy uruchamiam grę pokazuje się błąd synchronizacji systemu. Kod błędu: 40010000

Natomiast gdy próbuje wejść w tryb online wyskakuje Błąd synchronizacji systemu. Kod błędu: FTJR2008

i nie mogę nic zrobić w trybie online poza kupnem samochodu i modyfikowaniem samochodów.

Ktoś wie jak to naprawić? Próbowałem rozpocząć kampanie od nowa i tryb online, ale nie wiem jak to zrobić. 😞

• Hej, platforma to PC, ale już sobie poradziłem z problemem po przez rozpoczęcie kampanii od nowa. 🥳 

Wszedłem w dokumenty ---> Need For Speed(TM) Unbound ---> SaveGame i usunąłem 3 foldery które się tam znajduja banners, savegame, wraps. 🙌

jedynym minusem tego jest to, że wszystko zaczyna się od nowa, ale warto żeby grać. Z dobrych wieści, Level i inne zdobyte przedmioty z passa zostają zapisane.

Myślę, że to co napisałem z tymi folderami może się przydać komuś innemu jak trafi na podobny błąd 😃

5 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @olekswa17 

Powiedz nam proszę na jakiej platformie pojawia się opisany przez Ciebie problem. 

• Hej, platforma to PC, ale już sobie poradziłem z problemem po przez rozpoczęcie kampanii od nowa. 🥳 

Wszedłem w dokumenty ---> Need For Speed(TM) Unbound ---> SaveGame i usunąłem 3 foldery które się tam znajduja banners, savegame, wraps. 🙌

jedynym minusem tego jest to, że wszystko zaczyna się od nowa, ale warto żeby grać. Z dobrych wieści, Level i inne zdobyte przedmioty z passa zostają zapisane.

Myślę, że to co napisałem z tymi folderami może się przydać komuś innemu jak trafi na podobny błąd 😃

• @EA_Kuba  napisał/a:

Ekstra, dzięki za podzielenie się z nami rozwiązaniem @olekswa17 🙂 

Jakie poradziłeś sobie z problemem!!!  Jak mam około 60% gry i nie chce mi się zaczynać od nowa , to co?

• @olekswa17  napisał/a:

Hej, platforma to PC, ale już sobie poradziłem z problemem po przez rozpoczęcie kampanii od nowa. 🥳 

Jak dzieciak ma 13 lat i rodzice kupują mu grę raz na 3-lata, to może sobie zaczynać co chwilę od nowa.

About NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.1,517 PostsLatest Activity: 2 hours ago