Forum Discussion
masz ten dxdiag ja nie wiem oco chodzi z tym nfs heat chciałem sobie wczoraj pograć i no niestety nie wyszło coś
Hej @Asriel332
Dzięki za Twoje zgłoszenie oraz Dxdiag.
Niestety parametry komputera na którym został wykonany ten raport są poniżej minimalnych wymagań gry (procesor + karta graficzna) i obawiam się, że jest to bezpośrednia przyczyna problemów z uruchomieniem.
- 3 years ago
wydaje mi się że nie ponieważ mój kolega ma dość podobne parametry do mojego i mu normalnie działa tylko że posiada przez steam
- 3 years ago
właściwie przed chwilą znalazłem podobny problem do mojego na jakimś innym temacie i nawet możliwe że te sposoby mi pomogą spróbuje ich i jak się nie uda to może ma pan rację
- 3 years ago
aktualnie jakimś cudem weszło mi do narzędzia do naprawiania np programów jak chciałem uruchomić gre jako administrator coś prubowałem i wyświetla się taki błąd
- EA_Kuba3 years ago
Community Manager
Hej @Asriel332
Obawiam się, że nawet jeśli uda Ci się w jakiś sposób (lub jakimś cudem 😉 ) uruchomić grę, to płynna rozgrywka z racji tego o czym wspomniałem wcześniej może okazać się niemożliwa.
- 3 years ago
chciałem powiedzieć że mój kolega (niedawno się dowiedziałem) ma parametry jak moje i mu działa na ustawieniach epickich więc wądpie że to wina parametrów ale wciąż mam problem z odpaleniem gry jeśli ma pan jakieś propozycje co moge zrobić to może pan napisać ale troszke dokładniej żeby mi ułatwić sprawe żeby wogóle coś zrobił z tych punktów podanych narazie z bóle się poddaje i czekam aż ge force now wkońcu zaktualizuje aplikacje żeby można było uruchomić gre nfs heat po przez EA app :/
About NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii
Recent Discussions
- 2 hours ago