Wykupiłem abonament premier, po czym pobrałem i zainstalowałem grę. Bez żadnych komunikatów, bez żadnego błędu gra po prostu nie uruchamia się, wracając do okna aplikacji Origin. Komputer spełnia par...
Upewnijcie się, że Wasz komputer spełnia minimalne wymagania - tutaj
Pobierzcie najnowszą aktualizację sterowników do karty graficznej - tutaj
Problem z uruchomieniem może być również spowodowany blokowaniem gry przez inny program na komputerze (np. program antywirusowy). Dodajcie grę, oraz program Origin do wyjątków lub uruchomcie komputer w trybie czystego rozruchu.
Uruchomcie grę oraz program Origin wedle instrukcji poniżej:
1. Całkowicie zamknij program Origin oraz grę (tak aby w menedżerze zadań nie był widoczny żaden proces związany z grą lub programem Origin) 2. W polu wyszukiwania wpisz "Kontrola konta" 3. Wybierz z listy "Zmień ustawienia kontroli konta użytkownika" 4. Przesuń suwak na samą górę, następnie zatwierdź zmiany 5. Kliknij prawym przyciskiem myszy (PPM) na skrót od programu Origin na pulpicie, wybierz Właściwości i Otwórz lokalizację pliku 6. Kliknij PPM na zaznaczonym pliku i wybierz Uruchom jako administrator 7. Jeżeli pojawi się komunikat o wprowadzaniu zmian na dysku - koniecznie go zaakceptuj 8. Tą samą czynność powtórz ze skrótem od gry 9. Jeżeli gra uruchomi się, przywróć ustawienia kontroli konta użytkownika do poprzedniej wartości (punkty 1-4)
Usuńcie i ponownie zainstalujcie/Naprawcie aktualizację VC++. Instalatory tych aktualizacji znajdziecie w folderze instalacyjnym gry (Pliki programów(x86)\Origin Games\Need For Speed Heat\__Installer\vc\vc2017[vc2015]\redist)
Jeśli powyższe kroki nie rozwiążą problemu prześlijcie nam plik DxDiag.
@EA_Kuba wszystko wyprobowane gra dalej nie dziala plik poszedl do supportu
About NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii
Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.1,492 PostsLatest Activity: 14 hours ago