6 years ago
Gra nie startuje
Wykupiłem abonament premier, po czym pobrałem i zainstalowałem grę. Bez żadnych komunikatów, bez żadnego błędu gra po prostu nie uruchamia się, wracając do okna aplikacji Origin. Komputer spełnia par...
alej nic widzę że Ea leje na swoich graczy
Hej @WOJTEQX89
Dziękuję za DxDiag.
Procesor w który wyposażony jest Twój komputer (AMD Phenom(tm) II X4 945 Processor (4 CPUs), ~3.0GHz) jest poniżej minimalnych wymagań gry Need For Speed Heat. Jeśli kupiłeś grę niedawno sprawdź czy sam możesz zażądać zwrotu, lub skontaktuj się z nami bezpośrednio.
@89040602690 Spoko, daj nam znać czy udało Ci się rozwiązać problem 🙂
mi również gra nie startuje ... bez komunikatu ...
@Pieterman09 Dzięki za DxDiag 🙂 Czy mógłbyś dla testu sprawdzić czy gra również nie uruchamia się na nowo utworzonym koncie administratora na Twoim komputerze?
@Darrian666 Również dziękuję 😉 Zdaje się, że sterowniki Twojej karty graficznej są niezaktualizowane, najnowsze możesz pobrać stąd. 🙂
Żadne pobranie nowych sterowników nie pomaga, odpalanie z administratora czy grzebanie we właściwościach gry. Ea nie powinna wypuszczać takich aktualizacji... Tylko wnerwiają
Przesyłam dx diag, problem identyczny jak powyżej.
Po uruchomieniu w procesach pojawia się na kilka sekund, po czym znika.
a wiec tak po kilku polaczeniach z dzialem obslugi ktore nic nie daly dzisiaj uslyszalem zbawienne rozwiazanie znalezli blad najnowsza aktualizacja go naprawia.
co nalezy zrobic:
1.odinstalowac gre
2.wyczyscic wszystkie rejestry zwiazane z gra(najlepiej CCleaner)
3.pobrac gre z serwera[(kupilem wersje na plycie)(pobieranie z predkoscia do 3MB/s trwa okolo 4h)]
4.wszystko ma dzialac.
efekt koncowy:
jak bylo tak jest gra dalej sie nie uruchamia
stracilem cierpliwosc jutro ostatnia rozmowa z nimi w celu powiedzenia co o tym wszystkim sadze. Nigdy wiecej zadnej oryginalnej gry od EA po co placic skoro i tak nie dziala
[edytowane przez EA_Kuba]
to wszystko co sadze na ten temat