6 years ago
Gra nie startuje
Wykupiłem abonament premier, po czym pobrałem i zainstalowałem grę. Bez żadnych komunikatów, bez żadnego błędu gra po prostu nie uruchamia się, wracając do okna aplikacji Origin. Komputer spełnia par...
Hej @WOJTEQX89
Dziękuję za DxDiag.
Procesor w który wyposażony jest Twój komputer (AMD Phenom(tm) II X4 945 Processor (4 CPUs), ~3.0GHz) jest poniżej minimalnych wymagań gry Need For Speed Heat. Jeśli kupiłeś grę niedawno sprawdź czy sam możesz zażądać zwrotu, lub skontaktuj się z nami bezpośrednio.
@89040602690 Spoko, daj nam znać czy udało Ci się rozwiązać problem 🙂
mi również gra nie startuje ... bez komunikatu ...
@Pieterman09 Dzięki za DxDiag 🙂 Czy mógłbyś dla testu sprawdzić czy gra również nie uruchamia się na nowo utworzonym koncie administratora na Twoim komputerze?
@Darrian666 Również dziękuję 😉 Zdaje się, że sterowniki Twojej karty graficznej są niezaktualizowane, najnowsze możesz pobrać stąd. 🙂
Żadne pobranie nowych sterowników nie pomaga, odpalanie z administratora czy grzebanie we właściwościach gry. Ea nie powinna wypuszczać takich aktualizacji... Tylko wnerwiają
Po dzisiejszej aktualizacji gra znów się nie uruchamia. Ręce opadają... Znalazł ktoś przyczynę?
W Moim wypadku gra poprostu sama zadziałałą . nic nie pomogło , odpuściłem a za parę dni spróbowałem i chodzi . Choć EA ma jakiś b..... ww chmurze bo już raz mi przywróciło czyjś zapis , całe szczęście że dałem radę to odkręcić .
Niestety mi tez nie działa gra tzn. Zawiesza się. Zrobiłem wszystko co napisali, nawet zrobiłem format i windowsa od nowa i nadal błąd. Inne gry działają super, tylko z ta jest problem. Masakra...
Widzę że temat troszkę przedawniony, ale mam ten sam problem, zakupiłem grę dzisiaj, zainstalowałem, i niestety ta nie uruchamia się. Dołączę tutaj swój DxDiag, z tego co widziałem na wymaganiach mój procesor jest poniżej minimalnych, aczkolwiek ludzie mówią że na tym procesorze gra działa bez większego problemu.
Z góry dziękuję
Dodam jeszcze że informacje o tym że gra działa na tym procesorze wyczytałem na angielskich forach, wątpię że kogoś to interesuje ale wolę napisać 😃
u mnie problem jest taki że grałem łącznie w gre 19h no i dzisiaj mam ten sam problem co wy 🙂 deinstalacja antywirusa, dodanie wyjątku do zapory nic nie dało.