Forum Discussion

wegoz86's avatar
3 years ago
Solved

Gra on line nie działa. Problem z logowaniem NFS undbound

Witam. Szukałem już wszędzie i liczę że ktoś mi pomoże.

Wykupiłem ps plus na PS5. Wszystko śmiga na moim koncie i koncie syna, oprócz NFS. Wyskakuje komunikat że:

Aby skorzystać z funkcji sieciowych gry, należy zalogować się do konta EA . Sprawdź połączenie internetowe.

Zaznaczę że FIFA 24 działa bez problemu i jest połączona z tym samym kontem EA.

Druga sprawa to jakiś dziwny adres email na koncie EA 

Jesteś cyfry i [edit: email address removed]

Nie wiem jak można to zmienić, nie mogę znaleźć kontaktu do supportu. Bardzo proszę o pomoc, na pewno jest to dużo kompetentnych ludzi.

Dziękuję.

• Hej @wegoz86 

Zacznę od wyjaśnienia, że adres email na koncie EA dziecka poniżej 16 roku wygląda tak jak go opisujesz i będzie można go zmienić, dopiero gdy dziecko ukończy 16 lat.

W sprawie gry NFS Unbaound, upewnij się, czy konto dziecka ma ustawione odpowiednie ustawienia. W naszym artykule na EA Help (link) znajdziesz informacje o ustawieniach kontroli rodzicielskiej na poszczególnych platformach.

Pozostaje jeszcze kwestia, czy konta EA i PSN są ze sobą połączone - możemy to dla Ciebie sprawdzić - proszę skontaktuj się z nami bezpośrednio, np. poprzez czat.

Jak skontaktować się z doradcą EA? - Answer HQ 

Pozdrawiam serdecznie,

_Kalina

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Hej @wegoz86 

Zacznę od wyjaśnienia, że adres email na koncie EA dziecka poniżej 16 roku wygląda tak jak go opisujesz i będzie można go zmienić, dopiero gdy dziecko ukończy 16 lat.

W sprawie gry NFS Unbaound, upewnij się, czy konto dziecka ma ustawione odpowiednie ustawienia. W naszym artykule na EA Help (link) znajdziesz informacje o ustawieniach kontroli rodzicielskiej na poszczególnych platformach.

Pozostaje jeszcze kwestia, czy konta EA i PSN są ze sobą połączone - możemy to dla Ciebie sprawdzić - proszę skontaktuj się z nami bezpośrednio, np. poprzez czat.

Jak skontaktować się z doradcą EA? - Answer HQ 

Pozdrawiam serdecznie,

_Kalina

Featured Places

Node avatar for NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.Latest Activity: 14 days ago
1,532 Posts