Forum Discussion

slavkokonczyk's avatar
2 years ago
Solved

NFS Heat brak kodu do wykorzystania na koncie dziecka/osoby niepełnoletniej

Kupiłem NFS Heat na PC bezpośrednio ze strony EA. Nie mam kodu w wiadomościach e-mail. Grę zainstalowałem poprzez EA App. Zainstalowałem grę na swoim koncie rodzica. Utworzyłem konto dziecka i konto osoby niepełnoletniej w ramach rodziny ale na tych powiązanych kontach nie mam możliwości uruchomienia gry. EA App wymaga podania kodu, którego nie mam. Jak udostępnić kupioną grę do powiązanego konta dziecka / konta osoby niepełnoletniej?

• Hej @slavkokonczyk 

Po zakupie gry na naszej stronie, zostaje ona automatycznie zarejestrowana na koncie, na którym dokonano zakupu. Nie można jej dodatkowo aktywować na innych kontach, nawet jeśli gra docelowo miała być przeznaczona dla osoby niepełnoletniej, jest to nadal osobny profil. Możesz skontaktować się z naszymi doradcami w celu sprawdzenia dostępnych opcji w tej sytuacji. 

2 Replies

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @slavkokonczyk 

Po zakupie gry na naszej stronie, zostaje ona automatycznie zarejestrowana na koncie, na którym dokonano zakupu. Nie można jej dodatkowo aktywować na innych kontach, nawet jeśli gra docelowo miała być przeznaczona dla osoby niepełnoletniej, jest to nadal osobny profil. Możesz skontaktować się z naszymi doradcami w celu sprawdzenia dostępnych opcji w tej sytuacji. 

Featured Places

Node avatar for NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.Latest Activity: 6 days ago
1,533 Posts