Forum Discussion

j5rhs773xo1v's avatar
2 years ago
Solved

NFS Heat brak kodu gry w pudełku

Dzień dobry. Kupiłem grę NFS Heat w sklepie media expert. Sprzedawca poinformował mnie że gra na xbox one jest kompatybilna z konsolą xbox series s. W pudełku nie znajduje się żaden kod a płyta. Jak mam aktywować grę? 

• Hej @j5rhs773xo1v 

Obawiam się, że będziesz musiał zareklamować produkt w sklepie. Gra jest oczywiście kompatybilna z konsolą Xbox Series S, nie mnie w przypadku tej konsoli musi być ona aktywowana na konsoli poprzez klucz. 

Jeśli wersja kupiona przez Ciebie zawierała płytę znaczy to, że w środku nie znajdował się klucz aktywacyjny. 

2 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @j5rhs773xo1v 

Obawiam się, że będziesz musiał zareklamować produkt w sklepie. Gra jest oczywiście kompatybilna z konsolą Xbox Series S, nie mnie w przypadku tej konsoli musi być ona aktywowana na konsoli poprzez klucz. 

Jeśli wersja kupiona przez Ciebie zawierała płytę znaczy to, że w środku nie znajdował się klucz aktywacyjny. 

Featured Places

Node avatar for NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.Latest Activity: 3 days ago
1,533 Posts