Forum Discussion

ToxicFlover's avatar
3 years ago

NFS Heat nie uruchamia się

Witam

Mam problem z uruchomieniem Need for Speed Heat, gra tak jakby miala sie odpalic wyskakuje okienko EA do logowania jednak po chwili sie wyłącza i proces jest tak jakby "zakończony".

Dodam, że posiadam NFS Heat na steam czy mogłabym prosić o pomoc w rozwiązaniu problemu?

Dodam, że weryfikacja adresu e-mail nie pomogla, naprawa samego NFS Heat również.

9 Replies

• we57ham's avatar
    we57ham
    3 years ago
    @EA_Kalina Też mam ten problem. Zrobiłem dokładnie z powyższym opisem i nic się nie zmieniło. W steam gra jest tak jakby uruchomiona, mogę ją zatrzymać zielonym przyciskiem. Ale nie mam / nie widzę ekranu gry.
  • niestety ale w moim przypadku żadne z sugerowanych rozwiązań nie działają... totalnie nie mogę odpalić gry przez steam... na zwrot już za późno, a poza tym, gra została kupiona na promocji i drugi raz raczej takiej nie będzie... jako fan NFS'a jestem zawiedziony, że  do tej pory nie udało się rozwiązać problemu....

• Wszystko zrobiłam zgodnie z instrukcją ale niestety bez skutku. Pomimo zalogowania wyczyszczenia pamieci podrecznej weryfikacji plikow gra tak jakby się włączyła ale dosłownie po chwili sie automatycznie wyłącza.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Upewnijcie się, że aplikacja EA jest "uruchamiana jako administrator" i nie jest zablokowana przez zaporę i ustawienia antywirusa.

Uruchomcie również EAUpdater, który domyślnie znajduje się w lokalizacji C:\Program Files\Electronic Arts\EA Desktop\EA Desktop

• we57ham's avatar
    we57ham
    2 years ago

Zrobiłem ponownie wg instrukcji, Aplikacja uruchomiona jako administrator, Norton ma zezwolenie na Steam oraz EA i dalej jest to samo.

Nawet wyłączyłem Nortona na 15min ale to też nic nie daje.

Gra jest gdzieś niby uruchomiona, ale nie wiadomo gdzie,

Featured Places

Node avatar for NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.Latest Activity: 7 days ago
1,537 Posts