NFS Heat-PC Utracenie postępów z całej gry...
Produkt: Need for Speed Heat
Platforma:PC
Opisz pokrótce napotkany błąd: Dnia 19.11.2019 o godzinie 15:04 loguje się do gry Need For Speed Heat. Wszystko ładnie gra i nie mam żadnych zarzutów do pewnogo czasu. O godzinie 16:01 wyłączam gre w poprawny sposób czyli tab po czym wyjdz z gry. O godzinie 19:06 loguje się spowrotem na swój profil w NFS po czym mam prośbę o zaakceptowanie polityki prywatnosći oraz wybrania poziomu trudnosci. Doszło wtedy do mnie to że właśnie straciłem wszystkie postępy w grze z nieznanego powodu. Miałem 50 poziom oraz wszystkie auta odblokowane nie licząc tych co są za poboczne misje [eastereggi] np: Zniscz bilboardy czy coś w tym stylu. Wszystkie postępy z końcowego etapu gry są na moim profilu origin. Osiągnięcia za 50 poziom itp są na moim profilu ale w grze NFS jest co innego a dokładnie mówiąc nic. Startowa misja do zrobienia oraz wybór postaci który już był robiony 7 dni temu ale wszystki mi cofneło. Dowody w postaći postępów w grze są na moim profilu origin o nazwie: yeez-ark. Cała kampania fabularna była wykonana w 100%. Wszystkie misje od Dex , Any wykonane.
Jakiego samochodu używałeś/używałaś? Nissan 350z stuningowany pod drift przed usunięciem postępów w grze.
Czy posiadany przez Ciebie samochód był stworzony przez Ciebie czy pobrany z aut stworzonych przez społeczność w grze? Własne projekty
Jaki był ostatni wyścig w którym brałeś/brałaś udział? Nie pamiętam dokładnie ale poprostu wyjeżdzam sobie ztuningowanym autem w dzien po czym wyłączam gre i po jakims czasie w chodze i nic na moim konicie NFS nie ma.
Czy był to wyścig w dzień czy w nocy? Wyścig w dzień
Jak często występuje ten problem? 0% - 9%
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Pomóc odzyskać to co było przypisane do mojego konta NFS
Co się dzieje? Wchodząc do gry mam wczytywanie a następnie wybór postaci aby zacząć swoją przygodę z NFS Heat.
Jakiego rezultatu oczekujesz? Odzyskania postępów które są były przypisane do mojego profilu NFS.
Proszę o pomoc