Forum Discussion

Lordmaciej1981's avatar
3 years ago

NFS hot pursuit granie online na używanej grze

Witam, kupiłem używaną grę NFS hot pursuit na ps4. Chcąc zagrać online wyskakuje komunikat, żebym zresetował hasło. Nie ma jednak żadnych danych ani prośby do logowania na konto ea. Czy może być tak, że jeśli ktoś już grał w tą grę przede mną, to ja już nie mogę zagrać online? Czy gra jest przypisana do pierwszego użytkownika i ktoś kolejny może ją tylko wyrzucić, lub grać offline w tryb kariery?

Z góry dziękuję za pomoc, jeśli jest możliwość jakiegoś przerejestrowania gry na siebie. Pozdrawiam. 

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Hej @Lordmaciej1981 

Jeśli gra została zakupiona w werji pudełkowej, jedyne co potrzebujesz to zainstalować grę z płyty, założyć konto PSN (lub skorzystać z już istniejącego) i połączyć konto PSN z kontem EA (dzieje się to w trakcie włączania gry online).

Być może w przeszłości Twoje konto PSN zostało już połączone z kontem EA, dlatego wymagane jest zresetowanie hasła. Kliknij ten link, by zmienić hasło. 

Featured Places

Node avatar for NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.Latest Activity: 11 days ago
1,532 Posts