Forum Discussion

ChimeraPL's avatar
3 years ago
Solved

NFS Payback - nowa gra

Cześć. Posiadam grę na EA App korzystając z usługi EA Play na PC. Grę przeszedłem jakiś czas temu zdobywając praktycznie wszystko co się dało. Chciałem wrócić po czasie i pograć od nowa jednak nie mogę rozpocząć nowej gry gdyż cały czas loguje mi się save gdzie gra jest ukończona. Wyczyściłem lokalne save gry, ale to nie pomogło. Podobno wszystko zapisuje się w chmurze. Jak mogę wyzerować stan gry i rozpocząć od nowa?

• Hej @ChimeraPL 

W tej chwili EA app nie oferuje możliwości wyłączenia zapisu w chmurze. Ponadto w NFS Payback nie ma możliwości pełnego zresetowania postępu w grze. Waluta, tokeny, oraz dostawy są przypisane do Twojego konta i nie ma możliwości ich zresetowania. 

2 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Hej @ChimeraPL 

W tej chwili EA app nie oferuje możliwości wyłączenia zapisu w chmurze. Ponadto w NFS Payback nie ma możliwości pełnego zresetowania postępu w grze. Waluta, tokeny, oraz dostawy są przypisane do Twojego konta i nie ma możliwości ich zresetowania. 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

@ChimeraPL Jeśli post @EA_Kuba  odpowiedział na Twoje pytanie nie zapomnij oznaczyć go jako rozwiązanie.

Dziękuję i pozdrawiam,

_Kalina

About NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.1,521 PostsLatest Activity: 3 days ago