2 years ago
nfs unbound problem z zapisem plików
Cały czas w grze Need For Speed Unbound pokazuje mi sie komunitkat "nie udało się zapisać pliku" kod błędu: 9. Regularnie przez to musze rozpoczynać grę od początku. Proszę o podanie mi rozwiązania.
Cały czas w grze Need For Speed Unbound pokazuje mi sie komunitkat "nie udało się zapisać pliku" kod błędu: 9. Regularnie przez to musze rozpoczynać grę od początku. Proszę o podanie mi rozwiązania.
Hej @zati8
Więcej na temat błędów, które mogą pojawić się w grze znajdziesz na naszej stronie TUTAJ.
Spróbuj także wyłączyć przechowywanie w chmurze (sprawdź czy ta opcja dostępna jest na Twojej platformie).
Hej @zati8
Daj nam znać czy udało Ci się rozwiązać problem.
Dzień dobry,
Mam identyczny problem, czyli kod błędu 9.
Niestety wyłączenie przechowywania w chmurze nie naprawiło sprawy.
PS5
@qsna1l Polecam wylogować się, a następnie ponownie zalogować do swojego konta PSN na konsoli. Upewnij się, że lokalny plik zapisu gry jest aktualny (PS5 > ustawienia > zapisz dane i ustawienia gry/aplikacji > zapisane dane). Następnie, usuń zapis gry w chmurze i wyłącz synchronizację z chmurą, tak aby zapisy gry były przechowywane wyłącznie lokalnie na konsoli, a nie w chmurze.
Daj nam znać czy nastąpiła już jakaś poprawa po wykonaniu powyższych zaleceń. @qsna1l
Niestety nic się nie zmieniło.
Daj znać czy ten sam problem pojawia się z poziomu innego konta PSN.