Forum Discussion

zati8's avatar
2 years ago
Solved

nfs unbound problem z zapisem plików

Cały czas w grze Need For Speed Unbound pokazuje mi sie komunitkat "nie udało się zapisać pliku" kod błędu: 9. Regularnie przez to musze rozpoczynać grę od początku. Proszę o podanie mi rozwiązania.

• Hej @zati8 

Więcej na temat błędów, które mogą pojawić się w grze znajdziesz na naszej stronie TUTAJ.

Spróbuj także wyłączyć przechowywanie w chmurze (sprawdź czy ta opcja dostępna jest na Twojej platformie).

7 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @zati8 

Więcej na temat błędów, które mogą pojawić się w grze znajdziesz na naszej stronie TUTAJ.

Spróbuj także wyłączyć przechowywanie w chmurze (sprawdź czy ta opcja dostępna jest na Twojej platformie).

• Dzień dobry,

Mam identyczny problem, czyli kod błędu 9.

Niestety wyłączenie przechowywania w chmurze nie naprawiło sprawy.

PS5

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    11 months ago

@qsna1l Polecam wylogować się, a następnie ponownie zalogować do swojego konta PSN na konsoli. Upewnij się, że lokalny plik zapisu gry jest aktualny (PS5 > ustawienia > zapisz dane i ustawienia gry/aplikacji > zapisane dane). Następnie, usuń zapis gry w chmurze i wyłącz synchronizację z chmurą, tak aby zapisy gry były przechowywane wyłącznie lokalnie na konsoli, a nie w chmurze.

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    11 months ago

Daj nam znać czy nastąpiła już jakaś poprawa po wykonaniu powyższych zaleceń.  @qsna1l 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    11 months ago

Daj znać czy ten sam problem pojawia się z poziomu innego konta PSN.

About NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.1,496 PostsLatest Activity: 8 hours ago