Forum Discussion

maciej3011's avatar
5 years ago

Nie działająca PERSONALIZACJA POJAZDÓW

Produkt: Need for Speed Heat
Platforma:Microsoft XBOX One
Opisz pokrótce napotkany błąd: Nie działająca opcja personalizacji pojazdów
Jakiego samochodu używałeś/używałaś? Mitsubishi Lancer
Czy posiadany przez Ciebie samochód był stworzony przez Ciebie czy pobrany z aut stworzonych przez społeczność w grze? Własne projekty
Jaki był ostatni wyścig w którym brałeś/brałaś udział? nie pamiętam nazwy wyscigu,ale nie ma to znaczenia tutaj bo bug jest po kazdym wyscigu
Czy był to wyścig w dzień czy w nocy? Wyścig w dzień
Jak często występuje ten problem? 100%
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? mnie pytacie ? naprawcie go i po kłopocie
Co się dzieje? Niżej w temacie opisałem wszystko,serio KTO WYMYŚLA TE PYTANIA ? NIE DZIAŁA PERSONALIZACJA AUT !
Jakiego rezultatu oczekujesz? naprawy buga lub zwrotu pieniędzy oraz naddatkiem za utrudnienia

Witam

Kupiłem wczoraj wersję delux i ku mojemu zdziwieniu nie działa personalizacja pojazdu- nie ma nawet opcji by go spersonalizować,jest kłódka a niżej "NIEDOSTĘPNE"

Natomiast po wejściu w STUDIO pojawia się komunikat

Nie udało się pobrać personalizacji z NFS HEAT STUDIO

Nie znaleźliśmy wersji NFS Heat Studio tego pojazdu. Pobierz aplikację i dokonuj modyfikacji na urządzeniu mobilnym

Kod błędu :  00238.0

Deko kpina,po pierwsze nie kupuję gry po to by 50% jej wartości,bo w NFS w ogromnej wierze gra się dla możliwości personalizacji,no nie okłamujmy się,ścigałka to nie jest i daleko jej do innych gier jak Forza Horizon 1-4,The Crew 1,2 czy Forza Motorsport,czy chociażby innych gier i można by tu wyliczać że chyba nie zmieściłbym się w max liczbie znaków w temacie

Nigdzie nie było napisane,że aby grać w NFS HEAT TRZEBA POSIADAĆ (nawet posiadać bo kto mi każe mieć telefon ?) SMARTFONA,czy IPHONE czy inny

Owszem,mam ale wersja jest niezgodna z moim telefonem,ale to jak dla mnie bez znaczenia,bo gra to gra jak kupuję ją na KONSOLĘ TO TU JEJ UŻYWAM

A tricki z wersją na androida czy inne oprog. to jedynie możliwy ale nie konieczny DODATEK !!!

Dlatego też proszę o jak najszybsze rozwiązanie mojego buga w grze,w lub zwrot pieniędzy za zakupioną grę.

Wcześniej prosiłbym o kontakt (telefoniczny bo do was nie da się dodzwonić,Fifa20 wiesza mi się i resetuje sama z siebie i nie mam co z tym zrobić,wszelkie znane mi kroki już wykonałem,włącznie z reinstalacją gry jak i resetem konsoli do ustawień fabrycznych) więc proszę o kontakt tel. - jeżeli nie da się tego rozwiązać

Dziękuję z góry za pomoc,pozdrawiam

Maciej

2 Replies

• @maciej3011 Cześć miałem ten sam problem! W moim przypadku okazało się to moim błędem. Nie wiem dlaczego Twórcy to zrobili ale aut z DLC np. z edycji deluxe NIE DA SIĘ personalizować. Wystarczy że kupisz jakieś inne auto.
  • EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @Bwequ 

Dzięki za Twój komentarz i wskazówki. 

Ten wątek został założony ponad 2 lata temu, dlatego zamknę go. Jego auto będzie mógł jednakże oznaczyć Twoją odpowiedź jako rozwiązanie 🙂 

Jeśli chcesz rozpocząć inną dyskusję na forum, załóż nowy temat. 

Featured Places

Node avatar for NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.Latest Activity: 20 days ago
1,532 Posts