Predkość
Dzień dobry mam problem z prędkością w NFS Unbound i mam subskrypcje ea play i nie wiem dlaczego mam slabom prędkość w każdym samochodzie jak w online mnie przeganiają .
proszę o jak najszybsza pomoc
Opcje są dwie:
1. Twoje pojazdy nie są tak szybkie jak myślisz, musisz je ulepszyć bardziej. Zauważ, że tuning z trybu fabularnego nie przechodzi do rozgrywki online - musisz więc ponownie ulepszać swoje samochody. Przy tej opcji polecam zerknąć na Youtube, jest tam masa fajnych buildów pojazdów, niektóre to istne rakiety (polecam pobawić się Golfem MK1 z silnikiem V8, tym się nie da jeździć, ale rozpędza się niesamowicie)
2. Doświadczasz problemu, z którym ja również się borykam i zapewne inni gracze też - problem jest albo z łączem internetowym, albo z serwerami, na których gramy. Albo z czymś jeszcze, nie wiem dokładnie z czym, może z funkcją crossplayu, albo ze zbyt słabym sprzętem?
Czasem można doświadczać u siebie "bullet time" (zwolnienia gry, jakbyśmy mieli 10FPS, wtedy przeciwnicy magicznie nas wyprzedzają mimo braku utraty prędkości), albo u innych graczy (ściganci magicznie teleportują się do tyłu, albo do przodu). Zdarza się to przy niektórych wyścigach.