Forum Discussion

q19k42j565j's avatar
2 years ago
Solved

Predkość

Dzień dobry mam problem z prędkością w NFS Unbound i mam subskrypcje ea play i nie wiem dlaczego mam slabom prędkość w każdym samochodzie jak w online mnie przeganiają .

proszę o jak najszybsza pomoc

• Opcje są dwie:

1. Twoje pojazdy nie są tak szybkie jak myślisz, musisz je ulepszyć bardziej. Zauważ, że tuning z trybu fabularnego nie przechodzi do rozgrywki online - musisz więc ponownie ulepszać swoje samochody. Przy tej opcji polecam zerknąć na Youtube, jest tam masa fajnych buildów pojazdów, niektóre to istne rakiety (polecam pobawić się Golfem MK1 z silnikiem V8, tym się nie da jeździć, ale rozpędza się niesamowicie)

2. Doświadczasz problemu, z którym ja również się borykam i zapewne inni gracze też - problem jest albo z łączem internetowym, albo z serwerami, na których gramy. Albo z czymś jeszcze, nie wiem dokładnie z czym, może z funkcją crossplayu, albo ze zbyt słabym sprzętem?

Czasem można doświadczać u siebie "bullet time" (zwolnienia gry, jakbyśmy mieli 10FPS, wtedy przeciwnicy magicznie nas wyprzedzają mimo braku utraty prędkości), albo u innych graczy (ściganci magicznie teleportują się do tyłu, albo do przodu). Zdarza się to przy niektórych wyścigach.

3 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @q19k42j565j 

Dzięki za Twoje zgłoszenie.

Jeśli ulepszasz sukcesywnie swoją furę powinieneś móc wygrywać wyścigi. Niektóre wymagają kilku podejść, szczególnie w późniejszym etapie gry. 

Jeśli możesz - nagraj nam proszę filmik z Twojej rozgrywki i prześlij go nam w formie linku na YouTube. 

• Opcje są dwie:

1. Twoje pojazdy nie są tak szybkie jak myślisz, musisz je ulepszyć bardziej. Zauważ, że tuning z trybu fabularnego nie przechodzi do rozgrywki online - musisz więc ponownie ulepszać swoje samochody. Przy tej opcji polecam zerknąć na Youtube, jest tam masa fajnych buildów pojazdów, niektóre to istne rakiety (polecam pobawić się Golfem MK1 z silnikiem V8, tym się nie da jeździć, ale rozpędza się niesamowicie)

2. Doświadczasz problemu, z którym ja również się borykam i zapewne inni gracze też - problem jest albo z łączem internetowym, albo z serwerami, na których gramy. Albo z czymś jeszcze, nie wiem dokładnie z czym, może z funkcją crossplayu, albo ze zbyt słabym sprzętem?

Czasem można doświadczać u siebie "bullet time" (zwolnienia gry, jakbyśmy mieli 10FPS, wtedy przeciwnicy magicznie nas wyprzedzają mimo braku utraty prędkości), albo u innych graczy (ściganci magicznie teleportują się do tyłu, albo do przodu). Zdarza się to przy niektórych wyścigach.

Featured Places

Node avatar for NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.Latest Activity: 22 days ago
1,532 Posts