Forum Discussion

zaxburn's avatar
2 years ago
Solved

PROBLEM ... serwery EA są niedostępne

Witam,
czy EA prowadzi jakieś prace serwisowe. 
Dziś cały czas wyświetla się taki komunikat jak w załączniku.

• Hej @zaxburn 

Zgadza się,  czasie kiedy został przez Ciebie utworzony post trwała przerwa techniczna, która w tej chwili dobiegła końca. 

5 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @zaxburn 

Zgadza się,  czasie kiedy został przez Ciebie utworzony post trwała przerwa techniczna, która w tej chwili dobiegła końca. 

• @EA_Kubaa kiedy ktoś odpowie na moje pytanie odnośnie braku możliwości grania z użyciem funkcji Cross-Play? Od kiedy nastąpiła zmiana z Origin na EA_app nie mogę grać ONLINE gdy włączę funkcję Cross-Play. Wystarczy, że wyłączę funkcję Cross-Play i od razu mogę grać ONLINE , ale nie mogę grać z zawodnikami innych platform. Zaznaczam , że grę kupiłem w 2019 roku na płytach, choć teraz używając kodu z płyt mogę pobierać grę prosto z EA.
    P.S.
    w poniższym linku jest pełne zobrazowanie zaistniałej sytuacji:
    https://youtu.be/-UqI4tT1YWk 

• Dziś znowu co najmniej od godziny piętnastej nie można prowadzić rozgrywki ONLINE w NFS_HEAT, czy EA znowu prowadzi jakieś prace serwisowe na swoich serwerach? 
    podgląd w załączniku

• Przed chwilą kiedy chciałem wejść w zakładkę Sklep, pojawił się taki komunikat jak w załączniku. 
    czyżby EA znów uruchomiła Origin dla NFS_HEAT?

• Co zrobić z taką usterką EAapp?
    Znajomy wysłał mi zaproszenie i nie mogę go ani przyjąć ani odrzucić. 
    Z innymi zaproszeniami nie ma żadnych kłopotów. 
    widać to idealnie na poniższym filmiku:
    https://youtu.be/QP4W6rZ4Qic

Featured Places

Node avatar for NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.Latest Activity: 6 days ago
1,532 Posts